Forecaster bij Jan Linders

Jan Linders. Het voordeel van het zuiden. Een belofte die staat voor het beste en lekkerste vers, de beste acties en klantvriendelijke service. Van en vóór het zuiden. Iets waar we dagelijks met onze 60 supermarkten in Limburg, Noord Brabant en Gelderland invulling aan geven en waarvoor we jaar na jaar bekroond worden. Zo zijn we al jaren de best gewaardeerde supermarkt in vers en de beste (speciaal) biersupermarkt van Nederland.

De functie

Onze afdeling Supply Chain Planning is verantwoordelijk voor een optimale beschikbaarheid van producten in onze winkels. Voor deze afdeling zijn we op zoek naar een bevlogen en analytische collega. Om het resultaat elke dag te verbeteren werk je in teamverband samen met demand & supply planners.

Je analyseert de omzet, out of stocks en derving. Je signaleert knelpunten en lost deze in teamverband direct op. Jij werkt dagelijks aan een zo nauwkeurig mogelijke inschatting van de klantvraag. Op basis van jouw forecast wordt met het team de regie gevoerd over de end-to-end supply chain voor specifieke productgroepen.

Functie eisen

  • Minimaal HBO werk- en denkniveau met een opleiding bij voorkeur richting Supply Chain Management of Logistiek.
  • Minimaal 3 jaar relevante werkervaring.
  • Ervaring in de retail en/of food is een sterke pré.
  • Jij weet je analytische en cijfermatige skills om te zetten naar concrete verbeteringen.
  • Je bent flexibel, initiatiefrijk en resultaatgericht.
  • Je kunt goed samenwerken en werkt altijd klantgericht.

Wij bieden

Werken bij Jan Linders betekent werken in een dynamische omgeving, waarin je in een professionele en informele sfeer samenwerkt met enthousiaste collega’s. Samen zorgen we ervoor dat de hoogste kwaliteitsnormen voor onze klanten behaald worden. Je gaat aan de slag in een organisatie die groeit en volop in beweging is.

Interesse?

Denk je dat jij diegene bent die wij zoeken? Overtuig ons met je motivatie en cv, en solliciteer via ”deze link”. We nemen dan zo snel mogelijk na je sollicitatie contact met je op. Voor vragen kun je contact opnemen met Jeroen Kuijvenhoven (0485-349806).

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.