Finalisten Supply Chain Professional 2014 bekend

Na uitvoerig beraad op 23 mei 2014 hakte de jury de knoop door wie er doorgaan naar de finale van de Supply Chain Professional-verkiezing. Marcel van Rossum (Johnson&Johnson), Bart van Schaik (Arla Foods) en Jeroen van Weesep (Lego) zullen op 4 juni 2014 de strijd om de felbegeerde titel met elkaar gaan.

Finalisten Supply Chain Professional 2014

Marcel van Rossum_web

Marcel van Rossum (Johnson&Johnson)

Bart van Schaik_16 april

Bart van Schaik (Arla Foods)

Jeroen van Weesep (Lego)

 

 

 

 

 

 

Van doorslaggevend belang bij de keuze was de zogenoemde Circumplex Leadership Scan 360° (CLS360), een wetenschappelijk ontwikkelde vragenlijst over leiderschap op basis van een empirisch onderzoek bij  221 managers en 137 medewerkers. Het gebruik van de CLS360 houdt in de leidinggevende een zelfbeoordeling invult en ook een beoordeling vraagt aan zijn of haar medewerkers, zijn of haar gelijken (peers) en manager(s). Dit kan eventueel aangevuld worden met interne klanten indien die een goede kijk op de persoon als leidinggevende hebben. Hiermee worden acht leiderschapsstijlen binnen vier klassieke kwadranten van Charismatisch, Democratisch, Vermijdend en Autocratisch leiderschap gemeten.

Naast de CLS360, op basis waarvan HR-dienstverlener PerCo een uitgebreid rapport maakte, heeft de jury de persoonlijke presentatie, de presentatie van de business case Kinoa ontwikkeld door BLMC, het business analytics assessment van SAS en de publieksstemmen meegenomen in de beoordeling.

Finaledag

De finale is op 4 juni 2014 van 10.00 tot 18.30 uur, wederom op de Spido-boot in Rotterdam. Hier worden de genomineerden nog eens extra aan de tand gevoeld tijdens verschillende korte sessies onder leiding van sponsorende experts. Aan het eind van de dag wordt de winnaar bekend gemaakt.

Supply chain managers/directeuren kunnen de finaledag kosteloos bijwonen.

>> Klik hier voor meer informatie over de finale