Finalisten Belgische Supply Chain Award bekend

Vente Exclusive is met partner Katoennatie genomineerd voor de nieuwe E-Commerce Supply Chain Award.

De projecten die genomineerd zijn voor de finale van de Supply Chain Award-Project of the Year 2015 zijn bekendgemaakt. Hetzelfde geldt voor de nieuw in het leven geroepen E-Commerce Supply Chain Award.

De genomineerden voor de Supply Chain Award-Project of the Year 2015 zijn Agfa Graphics, ‘Sustainability through recycling via collaborative supply chain’; B Logistics, ‘The Swiss Xpress: an innovative rail haulage solution’; Recupel & Conundra, ‘Optitwee: Optimized Recupel transports with immediate results’; Vlassenroot & PWC, ‘Lifting Vlassenroot’s supply chain to the next level’; Umicore & Van Moer Group, ‘Modal shift from road to water transportation of Umicore’s raw materials containerflow’ en V!GO & Threon, ‘V!GO: More than a mobile application’.

Eriks, ‘The Eriks e-biz project as part of a TCO omnichannel solution for MRO’, en Vente Exclusive.com & Katoennatie, ‘Continuous innovation – driver of our partnership’ zijn de twee genomineerden voor de nieuwe E-Commerce Supply Chain Award 2015. De extra award wordt toegekend aan het beste E-Commerce Supply Chain Project; een project dat er in slaagt om de supply chain aan te passen en te optimaliseren voor de nieuwe vereisten van e-commerce of multichannel-logistiek.

Gala-event

VIB, de Vereniging voor Inkoop en Logistiek, en PICS Belgium, organiseren de Supply Chain Award-Project of the Year inmiddels al voor de twaalfde maal. De award wordt jaarlijks uitgereikt aan het meest verdienstelijke project dat de servicegraad en efficiëntie van de integrale supply chain verhoogt, en dit zowel op het gebied van voorraad-, productie- of distributielogistiek. De winnaars worden bekendgemaakt tijdens een gala-event op 26 november in het Antwerpse Kinepolis Business Center.