Fietskoeriers.nl actief voor Active Ants

lichte elektrische vrachtvoertuigen

Winnaar én runner-up van de Shopping Awards Game Changer 2017 slaan de handen ineen. Fietskoeriers.nl gaat haar bezorgdiensten leveren aan Active Ants e-commerce fulfilment. Te beginnen met de pakketjes van Dille & Kamille.

Active Ants verzorgt de fulfilment voor tientallen webwinkels, waaronder Dille & Kamille. Al sinds de oprichting in 1974 richt Dille & Kamille zich op duurzaamheid en natuurlijke eenvoud. Het was dan ook geen toeval dat zij bij Active Ants kwamen met het idee om hun pakketjes met de fiets te laten bezorgen.

‘Tot nu toe konden we daar geen goede landelijk dekkende oplossing voor vinden, maar met Fietskoeriers.nl hebben we nu de perfecte partner’, meldt Jeroen Dekker, managing partner bij Active Ants. Het is de bedoeling dat na een korte testperiode bij Dille & Kamille álle klanten van Active Ants gebruik kunnen maken van deze bezorgservice.

Duurzaam bezorgalternatief

‘Bezorgen met de fiets is veel meer dan milieuvriendelijk verzenden’, aldus Eddy te Rietstap, mede-eigenaar van Fietskoeriers.nl. ‘Mensen worden blij van een fitte fietskoerier aan de deur en er zijn minder opstoppingen door al die bezorgbusjes. Geef ons de ruimte in de stad, en de stad krijgt die ruimte dubbel en dwars terug. Wij zijn het duurzame bezorgalternatief.’

De beide Game Changers troffen elkaar in maart op het Shopping Awards-gala. Een nek-aan-nekrace om de Game Changer Award werd in het voordeel van Fietskoeriers.nl beslist. Omdat het direct klikte tussen beide jonge, ambitieuze bedrijven werd al snel een afspraak gemaakt om de mogelijkheden voor een samenwerking te bespreken.