Gezocht: bijrijders Supply Chain Classic Car Rally 11 september!

Wil je netwerken met andere supply chain directeuren in een omgeving met een hoog fun-gehalte? De Supply Chain Classic Car Rally zoekt bijrijders!

Op 11 september 2015 organiseren Supply Chain Media, Slimstock en Toyota Material Handling Nederland alweer voor de negende keer de Supply Chain Classic Car Rally. Dit jaar zijn de routes uitgezet op de Veluwe en in de polder, met als startpunt het NH Hotel in Nunspeet. Om mee te kunnen doen, hoeven deelnemers niet per se een klassieke auto te bezitten. Dit jaar kunnen supply chain managers en supply chain directeuren zich ook opgeven als bijrijder.

Bijrijders hoeven niet per definitie goed te kunnen navigeren, maar het helpt natuurlijk wel! Het belangrijkste is een voorliefde voor oldtimers en een flinke dosis enthousiasme. De organisatoren hebben namelijk weer een mooi programma voor de rallyrijders samengesteld met pitstops op landelijke en logistieke locaties. De avond ervoor is er een netwerkbarbecue en borrel, met overnachting in NH Hotel Nunspeet.

Racen op Circuit Lelystad

De rally heeft van start tot finish een plezierige en ontspannen sfeer, maar kent ook elementen die de competitiedrang aanwakkeren. Niet alleen het uitvogelen van de routes vergt het nodige puzzelwerk, maar ook de behendigheidsproef is een berucht onderdeel van de rally.

Voor de behendigheidsproef wordt een parcours uitgezet met de nodige handicaps voor zowel de bestuurder als de bijrijder. In voorgaande jaren moesten bestuurders al eens geblinddoekt rijden op aanwijzingen van de bijrijder. Bijrijders merkten al snel dat gebaren maken geen zin had. Dit jaar voert de rally langs het RDW-circuit in Lelystad. De rallyrijders gaan op de kombaan, een van de testfaciliteiten, een behendigheidstraject afleggen en daarna nog een paar rondes rijden.

Genieten

Tijdens de rally wordt gestreden om de felbegeerde rallytrofee, de prijs voor de equipe die het minst van de juiste route afwijkt en de opdrachten onderweg het best weet uit te voeren. De rally biedt, naast het navigeren en genieten van de auto en omgeving, een unieke gelegenheid om nader met elkaar kennis te maken of om bestaande zakelijke contacten uit te diepen.

Daag uzelf uit en ontdek of u kunt excelleren in navigeren. Meld u aan als bijrijder. Dan zorgt de organisatie dat u een lift krijgt van een deelnemende partij.

Mail voor meer informatie en aanmelden naar Debby Sterk: debby.sterk@supplychainmedia.nl of

Klik hier voor het inschrijfformulier voor teams>>

Foto: Dmitry Popov