Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Workshop & bedrijfsbezoek Koninklijke Vezet

donderdag | 6 december 2018

Workshop en rondleiding bij Vezet

Supply Chain Media organiseert in samenwerking met Koninklijke Vezet op donderdag 6 december een workshop Forecasting gecombineerd met een bezoek aan dit grootste groenten- en fruitverwerkingsbedrijf van Europa. Na afloop van de workshop is er de mogelijkheid om aan te sluiten bij een netwerkborrel.

Forecasting met externe data

Vezet is de marktleidende producent van vers gesneden, panklare groenten, fruit- en maaltijdsalades en dagverse maaltijden en levert exclusief aan Albert Heijn. Momenteel is Vezet bezig met de implementatie van software voor Sales & Operations Planning (S&OP). Het weer heeft voor Vezet een enorme impact op de vraag van consumenten – meer salades bij warm weer – en op het aanbod – langdurige hitte betekent een schrale oogst. De weersverwachting meenemen in de forecast is cruciaal voor dit bedrijf.

Dankzij de toenemende kwaliteit en beschikbaarheid van interne en externe data wordt de forecasting van bedrijven steeds beter. Wat is de status van forecasting met big data in de praktijk? En hoe weet je of je hierbij externe data kunt of zelfs moet gebruiken?

Voorlopig programma

13.30 uur            Ontvangst

14.00 uur            Welkom door Martijn Lofvers, Chief Trendwatcher Supply Chain Media

14.05 uur            Presentatie Anouk Wissink (Operationeel Directeur Vezet en winnaar Supply Chain Professional)

14.30 uur            Rondleiding door het grootste groenten- en fruitverwerkingsbedrijf van Europa

15.30 uur            Workshop over Forecasting met discussie en oefeningen o.l.v. André Vriens (EyeOn)

17.00 uur            Afsluiting en borrel

Informatie

Mail voor meer informatie naar info@supplychainmedia.nl of neem telefonisch contact op via +31 (0)314 36 45 73.
Deze workshop is alleen toegankelijk voor leden van de Supply Chain Professionals Club. Heb jij als supply chain professional interesse om deze workshop als introducé bij te wonen? Neem dan contact op met info@supplychainmedia.nl.

Kijk voor meer informatie over de SCM Professionals Club op https://www.supplychainmagazine.nl/lidmaatschap-scm-professionals-club. Onder ‘supply chain professionals’ verstaat Supply Chain Media directeuren of senior managers verantwoordelijk voor de supply chain en in vast dienstverband bij een bedrijf in industrie, groothandel of retail.

Aanmelden

Dit evenement is uitsluitend toegankelijk voor leden van de Supply Chain Professionals Club en genodigden. Heb je interesse in de workshop en het bedrijfsbezoek aan Vezet? Graag horen wij of je donderdag 6 december aanwezig kunt zijn. Mailen kan naar thalien.wassink@supplychainmedia.nl. Let op! Er zijn maar 20 plaatsen beschikbaar voor de rondleiding en 35 voor de workshop.

Gegevens

Datum:
donderdag | 6 december 2018
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , ,

Organisatoren

Supply Chain Media
Koninklijke Vezet

Locatie

Koninklijke Vezet
Debbemeerweg 2
Warmenhuizen, 1749 DK Nederland
+ Google Maps