Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Lockdown voorbij? Saneer uw assortiment!

donderdag | 11 juni 2020 | 10:30h - 11:15h

Webinar SCM

De coronacrisis wierp een nieuw licht op voorraad en dwong bedrijven tot onconventionele assortimentskeuzes. Nu het herstel is ingezet, maken bedrijven zich op voor een geheel nieuwe fase. Maar hoe doe je dat? Hoe ga je met de juiste voorraad en het juiste assortiment een lockdown uit? Daarover organiseren Slimstock en Supply Chain Magazine dit gezamenlijke webinar.

Veel productiebedrijven hebben zich tijdens de coronacrisis gefocust op de belangrijkste producten. Voor specialities was geen tijd (en capaciteit). Ook in de groothandel en de retail werden tijdelijk alleen de allernoodzakelijkste producten geleverd. Bedrijven die tijdens de lockdown hun activiteiten konden voortzetten, bleken opeens heel wendbaar. Ze verscherpten hun focus en kwamen met creatieve oplossingen.

Van belang is dat bedrijven deze wendbaarheid nu vasthouden. Cruciaal is dat ze hun assortiment saneren en overzichtelijk maken, rekening houdend met de betrouwbaarheid en wendbaarheid van leveranciers en afzetkanalen. Aan welke klanten wil je blijven leveren, en welke artikelen? En wat doe je met je voorraad? Ook die moet worden opgeruimd.

Het gratis webinar vindt plaats op donderdag 11 juni van 10.30 tot 11.15 uur. De sprekers zijn Jan Kraaijeveld, business development manager bij Slimstock, en Martijn Lofvers, CEO en chief trendwatcher bij Supply Chain Magazine.

Schrijf je snel in!

Gegevens

Datum:
donderdag | 11 juni 2020
Tijd:
10:30h - 11:15h
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://attendee.gotowebinar.com/register/2993786950891565840

Organisator

Slimstock
Telefoon:
+31570 63 84 14
E-mail:
info@slimstock.com
Bekijk de site van Organisator