Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Webinar: Lagere transportkosten; tenderen of samenwerken?

donderdag | 24 september 2020 | 15:00h - 16:00h

Webinar

In de webinar-serie ‘Moderne supply chain-vraagstukken met Pascal van Beek’ gaan Joost Verbrugge en Peter Jasperse in op het vraagstuk: Lagere transportkosten; tenderen of samenwerken?

De coronacrisis verandert de omgang tussen mensen, het straatbeeld en het consumentengedrag, en ook economisch voelen bedrijven de gevolgen. Het kan zijn dat de druk op jou als supply chain- of logistiek manager toeneemt om kosten te reduceren.

Ook het transport en bijbehorend zendingsprofiel kunnen als gevolg van de crisis gaan wijzigen. Vaak wordt er kritisch gekeken naar aanvoerlijnen vanuit het Verre Oosten. Diverse factoren die voor jou reden kunnen zijn eens kritisch te kijken naar je transportbeleid en kosten. Hoe bied je deze veranderingen het hoofd?

Is het tijd voor – wederom – een tender bij de transporteurs en logistiek dienstverleners om te proberen lagere tarieven te onderhandelen? Of is het raadzaam de bestaande relaties te verdiepen en samen met jouw transporteurs en dienstverleners op zoek te gaan naar een betere samenwerking, wat uiteindelijk resulteert in lagere supply chain-kosten?

Meer inzicht en een praktische aanpak van deze problematiek wordt gedeeld door ervaringsdeskundigen van UC Group.

Meld je hier aan voor het webinar!

Gegevens

Datum:
donderdag | 24 september 2020
Tijd:
15:00h - 16:00h
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , ,
Site:
https://mailchi.mp/c7effa2ced83/lageretransportkosten

Organisator

UC Group
Bekijk de site van Organisator