Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

“Verborgen kansen in retail”

december 2 | 23:03h

“Verborgen kansen in retail”
Datum: 19 mei 2011
Locatie: Vanderlande Industries, Veghel
Organisatie: Vanderlande Industries, ReBuS en Slimstock Retail
Het aantal webshops groeit met de dag en de onvoorspelbare consument blijft op jacht naar de laagste prijs, de hoogste productbeschikbaarheid en de winkel met de beste service. Valt er überhaupt nog wel winst te behalen? Absoluut, want sommigen blijken kansen te benutten die anderen tot nu toe hebben laten liggen. We hebben enkele bekende retailers zo ver gekregen dat ze het geheim achter hun succesverhaal komen presenteren.

Om hier bij te kunnen zijn, nodigen Vanderlande Industries, ReBuS en Slimstock Retail u persoonlijk uit om op donderdagmiddag 19 mei 2011 naar Veghel te komen. In het Innovation Centre van Vanderlande, wereldmarktleider op gebied van gemechaniseerde magazijninrichting, organiseren deze 3 A-merken in retail onder de vlag van het Inventory Management Competence Center (IMCC) het evenement

“Verborgen kansen in retail”

In de dagelijkse praktijk biedt ReBuS integrale ICT-oplossingen voor retailers en realiseert Slimstock Retail meer omzet door voorraad te optimaliseren in het DC en in de winkel. De samenwerking tussen de drie partners is tot stand gekomen door het delen van één en dezelfde passie:

Hoe krijg je het juiste assortiment op het juiste moment in de juiste winkel tegen de laagste ketenkosten?
Programma

De gehele middag gaat over omzetverhoging, het managen van groei, ketenoptimalisatie en ontzorging van de winkels. Het programma start na de inlooplunch om 13:30 en ziet er inhoudelijk als volgt uit:

•Opening (dagvoorzitter Prof. Dr. Walther Ploos van Amstel)

•Rituals op weg naar 1.000 winkels! (Marcel van Groningen, Supply Chain Director Rituals)

•Pauze met order pick wedstrijd op Pick@Ease werkstation

•De multi channel aanpak van Makro (Wim Griffioen, Information Systems Director Metro C&C NL)

•Operational excellence als basis voor groei bij DA Retail (Gert Bos, Logistiek Directeur DA Retailgroep)

•Pauze & rondleiding Innovation Center

•RetailLeaks: kengetallen en de do’s & dont’s in retail projecten (Walther Ploos van Amstel)

•Netwerkborrel & hapjes

Het programma zit zo bomvol praktijkinformatie dat je het als retailer gewoon niet mag missen! Het programma is afgelopen rond 18:30 waarna er nog uitgebreid mogelijkheid is om bij te praten tijdens de borrel. Nadere toelichting vindt u in het programma waaronder een profielschets van de sprekers en een korte toelichting op hun verhaal. Het evenement is alleen toegankelijk voor genodigde retailers.  Fashion advies voor deze middag is klassiek casual zonder stropdassen vanwege de dynamische logistiek.

Meldt u aan door uw persoonlijke code links in het vakje ‘ Verborgen kansen login’ in te vullen, controleer of de gegevens kloppen en bevestig tot slot uw aanmelding.

!!! Heeft u geen uitnodiging op papier ontvangen maar per E-mail of telefonisch, meldt u dan HIER This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it aan en vul even uw naam, bedrijfsnaam, bedrijfs E-mail adres in EN of u aanwezig bent bij de afsluitende borrel. Twee weken voor aanvang van het event ontvangt u de bevestiging per E-mail.

Tot 19 mei!

>> Het programma