Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Urban Logistics Convention

dinsdag | 21 november 2017 - woensdag | 22 november 2017

Houdt u 21 en 22 november van dit jaar alvast vrij in uw agenda? Op die dagen wordt namelijk de jaarlijkse Urban Logistics Convention gehouden in Amsterdam!
U krijgt er de kans om de top van experts op het gebied van urban logistics te ontmoeten. Naast experts op dit vakgebied zullen hooggeplaatste vertegenwoordigers uit de publieke sector en uit de academische wereld aanschuiven. Met elkaar gaan we het gesprek aan over de huidige ontwikkelingen in de Europese logistieke sector en over de uitdagingen die we treffen op de weg naar slimmere steden.
In navolging van de voorgaande events in 2013, 2014 en 2015 (zie www.aviation-convention.com/ previous-events/ en www.mobility-convention.com) zal de Urban Logistics Convention ook dit jaar weer internationale topsprekers en deelnemers verenigen afkomstig uit overheid, haven, transporteurs, de bedrijfswereld, universiteiten en instituten uit heel Europa en daarbuiten.
Niet alleen biedt de Urban Logistics Convention 2017 u een uitstekende kans om van gedachten te wisselen met experts, er is bovendien een spannend avondprogramma dat u een kijkje biedt in de toekomst van de logistiek.
De Urban Logistics Convention 2017 wordt gehouden op de plaats waar vroeger, in de 19e eeuw, een Amsterdams kolen- en gascomplex stond. De plaats wordt beschouwd als een toonbeeld van herontwikkeling, en benadrukt daarmee het karakter van de conventie: de stedelijke logistiek herontwikkelen met het oog op morgen. Het event heeft drie gastheren: Roland Berger, de Nederlandse Vereniging voor Logistiek Management (VLM) en de Duitse vereniging voor logistiek BVL.
Meer informatie en de mogelijkheid tot inschrijven is te vinden op www.urbanlogistics-convention.com/. VLM-leden kunnen net als de Duitse BVL-leden tegen gereduceerd tarief deelnemen.

Gegevens

Begin:
dinsdag | 21 november 2017
Einde:
woensdag | 22 november 2017
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , ,
Site:
https://my.vlm.nl/activiteiten/2500

Locatie

Westergasfabriek Amsterdam
Pazzanistraat 33
Amsterdam, 1014 DB Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie