Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Supply Chain Trend Diner 2019

donderdag | 29 augustus 2019 | 16:00h - 20:00h

Supply Chain Trend Diner

Sluit samen met collega-directeuren de zomer af tijdens het Supply Chain Trend Diner op donderdag 29 augustus! Net als de afgelopen zeven jaar organiseert Supply Chain Media deze relaxte netwerkbijeenkomst, waar experts in gaan op actuele trends in supply chain.

Wat zijn de belangrijkste externe trends die bedrijven raken? Wat is de impact van deze trends op bedrijven? Wat zijn de supply chain-uitdagingen hierdoor voor bedrijven nu en in de toekomst? Wat zijn de mogelijke oplossingen voor bedrijven? Tien experts geven in ultrakorte pitches antwoorden op deze vragen tijdens het Supply Chain Trend Diner op 29 augustus 2019.

Tijdens de zevende editie geven experts van de volgende tien dienstverleners en softwareleveranciers hun visie op trends en technologische ontwikkelingen:

Locatie

Het Trend Diner vindt plaats in Vleuten, midden in de groene, waterrijke omgeving van het Máximapark. Hier tref je Anafora Parkrestaurant, een prachtig pand dat is gebaseerd op een schetsontwerp van de wereldberoemde architect Pierre Cuypers.

Aanmelden

Bent u als directeur of senior-manager verantwoordelijk voor de supply chain van uw bedrijf (in industrie, groothandel of retail) en wilt u deze bijzondere namiddag kosteloos bijwonen? Meld u hier aan. Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar Thalien Wassink.

Gegevens

Datum:
donderdag | 29 augustus 2019
Tijd:
16:00h - 20:00h
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,

Organisator

Supply Chain Media
Telefoon:
+31 314 36 45 73
E-mail:
info@supplychainmedia.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Anafora
Uilenboslaan 1
Vleuten, 3451 GB Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie