Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Training: Persoonlijk leiderschap met impact

maandag | 2 oktober 2017 | 8:00h - woensdag | 4 oktober 2017 | 18:00h

Hoe kun je je persoonlijke kracht versterken en blijvend vanuit je persoonlijke kracht handelen? Hoe kun je je zelfvertrouwen vergroten, krachtiger en zelfverzekerder communiceren? Hoe kun je makkelijker je grens aangeven en anderen meekrijgen? Wil je weten wat je echt wilt en wil je meer inzicht in jezelf? Of loop je wel eens tegen andere zaken aan? Wil je jezelf verder ontwikkelen en daadwerkelijk stappen zetten die bij jou passen? Dan past deze persoonlijke maatwerk training bij jou!

Persoonlijke aanpak en doelgericht maatwerk

Voorafgaand aan de training, zijn je persoonlijke doelen concreet voor je uitgewerkt, zodat je weet hoe het programma bijdraagt aan het bereiken van je doelen. Tijdens de training staan deze persoonlijke doelen centraal en krijg je die inzichten, die jou helpen om daadwerkelijk stappen te zetten in je persoonlijke ontwikkeling.

Wat bereik je met dit interactieve programma?

Je bereikt dat je concrete stappen kunt zetten in je persoonlijke doelen, zodat je meer vanuit je persoonlijke kracht en leiderschap handelt.

Ik garandeer je je tevredenheid!

Alle deelnemers geven (ook na een half jaar) aan dat de training zinvol is en dat ze de nieuwe inzichten nog steeds in de praktijk toepassen: daarom durf ik je tevredenheid te garanderen!

Voor wie

Deze training is zinvol voor iedereen die zichzelf verder wil ontwikkelen en daadwerkelijk stappen wil zetten die bij jou passen. Je krijgt waardevolle inzichten op het gebied van je persoonlijke ontwikkeling, waar je echt iets mee kunt en concreet wat aan hebt zodat je concrete stappen zet in je dagelijkse praktijk (werk / prive).

Passen deze data nu niet in je agenda? Geen probleem: informeer naar het alternatief! Als je het prettig vindt, reserveer ik vrijblijvend een plek voor je op die data die jou wel uitkomen. Is dit programma ook interessant voor iemand die je kent? Stuur deze uitnodiging dan door: bij 2 aanmeldingen die ik iets moois en waardevols voor jullie!

Over Froukje van der Linde

Ik help individuen, teams en organisaties om (nog meer) vanuit hun eigen kracht te handelen, zich verder te ontwikkelen en hun potentieel (nog meer) te benutten met als resultaat blijvende gedragsverandering en meer effectiviteit.

Ik geloof dat mensen die vanuit hun passie en kracht handelen, meer energie en plezier in hun leven hebben én succesvoller zijn.

Visie en werkwijze

Beweging komt tot stand langs een nieuwe weg, waarin energie wordt aangeboord, geëxperimenteerd en geleerd.

 

Gegevens

Begin:
maandag | 2 oktober 2017 | 8:00h
Einde:
woensdag | 4 oktober 2017 | 18:00h
Evenement Categorie:
Site:
https://www.inspiredmovement.nl/

Organisator

Inspired-Movement
Telefoon:
+31648185580
E-mail:
froukje@inspiredmovement.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Mooie trainingslokatie met prachtig uitzicht over het strand omdat het naast hard werken ook leuk mag zijn!