Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Training ‘Persoonlijk leiderschap met impact’

mei 22 - mei 24

Hoe kun je je persoonlijke kracht versterken en blijvend vanuit je persoonlijke kracht handelen?

Wil je meer inzicht in jezelf, jezelf verder ontwikkelen en daadwerkelijk stappen zetten die bij jou passen? Dan past deze doelgerichte en persoonlijke maatwerk training bij jou.

Hoe kun je je persoonlijke kracht versterken en blijvend vanuit je persoonlijke kracht handelen? Hoe kun je je zelfvertrouwen vergroten, krachtiger en zelfverzekerder communiceren en je niet langer onzeker voelen. Hoe kun je je impact op je omgeving vergroten en anderen makkelijker meekrijgen en prettiger samenwerken. Of loop je wel eens tegen andere zaken aan en zou je jezelf verder willen ontwikkelen?

AANPAK

Voorafgaand aan de training, zijn je persoonlijke doelen concreet voor je uitgewerkt en krijg je een beeld van hoe het programma kan bijdragen aan het bereiken van je doelen.

Tijdens de training staan deze persoonlijke doelen centraal en krijg je die inzichten, theorieën en ervaringsoefeningen aangereikt, die jou helpen om daadwerkelijk stappen te zetten in je persoonlijke ontwikkeling. Een maatwerkprogramma met een doelgerichte aanpak en effectieve interventies die zich in de praktijk hebben bewezen.

In de training wordt gebruik gemaakt van de inzichten van het gedachtegoed van NLP, Transactionele Analyse, Systemisch Werken, Stephen Covey, leiderschap, mindfulness en psychologie, die leiden tot groei en blijvende gedragsverandering.

WAT BEREIK JE MET DIT PROGRAMMA

Tijdens de training staan je persoonlijke doelen centraal en ervaar je nieuwe en impactvolle inzichten die je helpen om echt stappen te zetten in je ontwikkeling, zodat je je potentieel nog meer gaat benutten.

In deze training bereik je dat je daadwerkelijk een stap kunt zetten in je persoonlijke doelen, zodat je meer vanuit je persoonlijke kracht en authenticiteit handelt en een effectievere manier van denken en doen hebt eigen gemaakt.

VOOR WIE

Deze training is zinvol voor iedereen die zichzelf verder wil ontwikkelen en daadwerkelijk stappen wil zetten die bij jou passen.

OVER FROUKJE VAN DER LENDE

Ik help individuen, teams en organisaties om (nog meer) vanuit hun eigen kracht te handelen, zich verder te ontwikkelen en hun potentieel (nog meer) te benutten met als resultaat blijvende gedragsverandering en meer effectiviteit.

Ik geloof dat mensen die vanuit hun passie en kracht handelen, meer energie en plezier in hun leven hebben én succesvoller zijn.

VISIE EN WERKWIJZE

Beweging komt tot stand langs een nieuwe weg, waarin energie wordt aangeboord, geëxperimenteerd en geleerd.

 

Gegevens

Begin:
mei 22
Einde:
mei 24
Evenement Categorie:
Website:
https://www.inspiredmovement.nl/

Organisator

Inspired-Movement
Telefoon:
+31648185580
E-mail:
froukje@inspiredmovement.nl
Website:
https://www.inspiredmovement.nl/