Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Totale visibiliteit in supply chain dankzij digitale yard management-oplossingen

woensdag | 3 februari 2021 | 10:00h - 11:00h

Webinar SCM

Yard management is een essentieel onderdeel om inzicht te krijgen in de totale supply chain. Veel bedrijven hebben al inspanningen geleverd in het stroomlijnen en automatiseren van de transport- en magazijnactiviteiten. Echter slechts weinig bedrijven hebben al geïnvesteerd in het digitaliseren van hun yard-activiteiten. Toch zijn net daar nog heel wat besparingen en efficiëntieverbeteringen te behalen.

Ontdek tijdens dit webinar de laatste trends om totale visibiliteit te krijgen over jouw site.
We gaan in gesprek met Frank Boessen, Logistic Manager van Refresco, en delen ervaringen vanuit de praktijk. Maar ook spreken we met Leander Naessens en Alexander Sollmann van Peripass. Peripass werkt voor bedrijven als XPO Logistics, Fiege, Alpro, Metro/Makro, Intermarché, etc. Daar waar Peripass al in gebruik is, genieten bedrijven van een blijvende positieve impact op hun logistieke activiteiten.

Peripass brengt alle voordelen van geïntegreerde logistieke processen samen: van real-time visibiliteit, over automatisatie tot digitalisatie van taken. Inzicht krijgen op de site impliceert het optimaliseren van processen: doorlooptijden inkorten, volume verhogen, wachtkosten verlagen met 85 procent. De Peripass cloud-oplossing maakt het mogelijk om aanzienlijk te besparen op kosten of om de doorstroomcapaciteit te verhogen.

Grijp deze kans om te ontdekken hoe je probleemloos de kloof kan overbruggen tussen magazijn en transport. Het webinar wordt gehouden in het Engels.

Moderator:
Martijn Lofvers, CEO & Chief Trendwatcher Supply Chain Media

Sprekers:
Leander Naessens, CEO Peripass
Alexander Sollmann, Sales Director Peripass
Frank Boessen, Logistics Manager Refresco

Gegevens

Datum:
woensdag | 3 februari 2021
Tijd:
10:00h - 11:00h
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,
Site:
https://attendee.gotowebinar.com/register/9087475009635806736