Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Totale visibiliteit in supply chain dankzij digitale yard management-oplossingen

februari 3 | 10:00h - 11:00h

Webinar SCM

Yard Management is een essentieel onderdeel om inzicht te krijgen over de totale supply chain. Veel bedrijven hebben al inspanningen geleverd in het stroomlijnen en automatiseren van de transport- en magazijnactiviteiten. Echter slechts weinig bedrijven hebben al geïnvesteerd in het digitaliseren van hun yard-activiteiten. Toch liggen net daar nog heel wat besparingen en efficiëntieverbeteringen te rapen.

Ontdek tijdens deze webinar de laatste trends om totale visibiliteit te krijgen over jouw site.
We gaan in gesprek met Frank Boessen, Logistic Manager van Refresco, en delen ervaringen vanuit de praktijk.

Neem deel aan deze webinar: Totale visibiliteit in supply chain dankzij digitale yard management-oplossingen, op woensdag 3 ferbuari om 10u. Ontdek hoe Europese toonaangevende bedrijven besparingen realiseren, efficiëntie verhogen en doorlooptijden met digitale yard management-oplossingen. Peripass werkt voor bedrijven zoals XPO Logistics, Fiege, Alpro, Metro/Makro, Intermarché, etc. Daar waar Peripass al in gebruik is, genieten bedrijven van een blijvende positieve impact op hun logistieke activiteiten.

Peripass brengt alle voordelen van geïntegreerde logistieke processen samen: van real-time visibiliteit, over automatisatie tot digitalisatie van taken. Inzicht krijgen op de site impliceert het optimaliseren van processen: doorlooptijden inkorten, volume verhogen, wachtkosten verlagen met 85%. De Peripass cloud-oplossing maakt het mogelijk om aanzienlijk te besparen op kosten of om de doorstroomcapaciteit te verhogen.

Grijp deze kans om te ontdekken hoe je probleemloos de kloof kan overbruggen tussen magazijn en transport. De webinar wordt gehouden in het Engels.

Moderator:
Martijn Lofvers – CEO & Chief Trendwatcher
Supply Chain Media

Sprekers:
Leander Naessens – CEO – Peripass
Alexander Sollmann – Sales Director – Peripass
Frank Boessen – Logistics Manager – Refresco

Gegevens

Datum:
februari 3
Tijd:
10:00h - 11:00h
Evenement Categorieën:
,
Evenement Tags:
, , ,
Site:
https://attendee.gotowebinar.com/register/9087475009635806736