Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Supply Chain Trend Diner 2020

augustus 27 | 15:00h - 22:00h

Sluit samen met collega-directeuren de zomer af tijdens het Supply Chain Trend Diner op donderdag 27 augustus! Net als de afgelopen acht jaar organiseert Supply Chain Media deze relaxte netwerkbijeenkomst, waar experts in gaan op actuele trends in supply chain.

Wat zijn de belangrijkste externe trends die bedrijven raken? Wat is de impact van deze trends op bedrijven? Wat zijn de supply chain-uitdagingen hierdoor voor bedrijven nu en in de toekomst? Wat zijn de mogelijke oplossingen voor bedrijven? Tien experts geven in ultrakorte pitches antwoorden op deze vragen tijdens het Supply Chain Trend Diner op 27 augustus 2019.

Tijdens de achtste editie geven experts van tien dienstverleners en softwareleveranciers hun visie op trends en technologische ontwikkelingen.

Locatie

Locatie volgt nog.

Aanmelden

Bent u als directeur of senior-manager verantwoordelijk voor de supply chain van uw bedrijf (in industrie, groothandel of retail) en wilt u deze bijzondere namiddag kosteloos bijwonen? Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar marketing@supplychainmedia.nl.

Gegevens

Datum:
augustus 27
Tijd:
15:00h - 22:00h
Evenement Categorie: