Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Supply Chain Theater

woensdag | 7 november 2018 - donderdag | 8 november 2018

Supply Chain Theater, ICT & Logistiek 2018

Een initiatief van BLMC, Solventure en Supply Chain Media: het Supply Chain Theater (arena). De arena is een unieke verzamelplek tijdens de beurs  ICT & Logistiek voor managers en directeuren in supply chain management. Een fysieke hotspot waar wetenschappers en experts hun kennis delen en supply chain-leiders de antwoorden en contacten vinden die ze nodig hebben. 

Kennis delen en netwerk vergroten

Het Supply Chain Theater biedt meer dan een inhoudelijk programma, met verschillende onderdelen die elkaar versterken. In de arena vinden inhoudelijke sessies plaats die vooral voor seniormanagement interessant zijn. Speciaal voor het directieniveau zijn er twee exclusieve masterclasses. Tijdens de Supply Chain Speed Consults bestaat de mogelijkheid vragen te stellen, wat ook kan in de stands van de initiatiefnemers in het Supply Chain Theater. Op 7 november ligt het accent op de strategie en implementatie van supply chain management; op 8 november is er meer aandacht voor sales & operations planning.

Masterclass Supply Chain Strategy

Een belangrijk onderdeel van het theaterprogramma zijn de masterclasses die op beide dagen worden gegeven. Hier worden exclusief senior executives en directeuren voor uitgenodigd. Op woensdag 7 november vindt de Masterclass Supply Chain Strategy plaats in het theater. Van 15.30 tot 18.30 uur zullen hoogleraar Jack van der Veen, Tijmen Muijs en Martijn Lofvers hun inzichten delen uit wetenschap en praktijk over het waarmaken van businessdoelstellingen en een goede supply chain-strategie. Na de masterclass is er ruimte voor discussie met andere executives en wordt er afgesloten met een borrel.

Inschrijven kan via deze link.

Masterclass Sales & Operations Planning

Op 8 november van 14.00 tot 17.00 uur onthult prof. dr. Bram Desmet tijdens de masterclass Sales & Operations Planning op welke wijze je tegenstrijdige doelstellingen van commercie, operations en finance met elkaar in balans brengt. Daarnaast wordt er inzicht gegeven in hoe je Sales & Operations Planning strategisch inzet om je bedrijfsresultaten te verbeteren. Tijdens de masterclass wordt het business concept ’the Supply Chain Triangle’ besproken en krijg je te zien hoe je S&OP strategisch toepast. Na de masterclass is er voldoende ruimte voor discussie en netwerken.

Inschrijven kan via deze link.

Bekijk hier het volledige programma.

 

 

 

Gegevens

Begin:
woensdag | 7 november 2018
Einde:
donderdag | 8 november 2018
Evenement Tags:
, , , , , , , , , , ,

Organisatoren

Supply Chain Media
ICT & Logistiek

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
Utrecht, Utrecht 3521 AL Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+3130 295 5911