Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Supply Chain Theater op ICT & Logistiek

woensdag | 10 november 2021 - donderdag | 11 november 2021

Supply Chain Theater ICT & Logistiek

We hebben er even op moeten wachten, maar op 10 & 11 november 2021 presenteren we LIVE het Supply Chain Theater op ICT & Logistiek. Inmiddels is het jaarlijkse theater een begrip dat we helaas even moesten missen. Nu zijn we terug met een sterker programma dan ooit, gepresenteerd door BLMC en Supply Chain Media, in Jaarbeurs Utrecht. 

Er zijn presentaties over supply chain strategie, processen, planning, nieuwe businessmodellen, supply chain finance en duurzaamheid. Supply chain directeuren van onder meer McDonald’s, Tony Chocolonely en Stedin delen hun praktijkervaringen.

Met 16 verschillende sessies zit er zeker wat voor jou bij. Toegang is gratis, maar meld je wel aan voor de sessies van je keuze want de plaats is beperkt en vol = vol.

Inschrijven voor het Supply Chain Theater »

 TIP: Na je registratie kan je bij Swapcard je programma helemaal op maat samenstellen. Via deze link krijg je meteen de relevante sessies te zien.

Woensdag 10 november om 12.15: Trends in de supply chain door Martijn Lofvers

De coronacrisis heeft de digitalisering van bedrijven in Nederland versneld en voor een groeispurt in e-commerce gezorgd. Maar de pandemie heeft ook opslingereffecten veroorzaakt, resulterend in langere levertijden en tekorten aan onderdelen. Geschikt personeel wordt schaars en de roep om sustainability wordt sterker. Dit alles dwingt bedrijven om naar hun productportfolio’s en supply chains te kijken en hun processen te automatiseren. Voor technologische innovatie, zoals Machine Learning, is het noodzakelijk om vanuit de eigen bedrijfsstrategie naar zinnige en succesvolle toepassingen te kijken. Het Trend Compass van Supply Chain Media brengt deze strategische applicaties visueel in beeld.

Donderdag 11 november om 12.15: Supply Chain Strategie Kompas door Martijn Lofvers

Onderzoek van McKinsey heeft uitgewezen uit dat slechts 35 procent van de bedrijven een succesvolle strategie heeft waarmee ze de concurrentie kunnen verslaan. Slechts 20 procent van de bedrijven legt expliciet de link tussen strategie, productportfolio en vereiste resources, lees: supply chain management. Supply Chain Media heeft een kompas ontwikkeld dat de juiste koppelingen tussen bedrijfsstrategie en inrichting van supply chains visualiseert. Martijn Lofvers laat zien hoe je dat kompas kunt gebruiken om je eigen supply chain strategie succesvol te koppelen aan de bedrijfsstrategie.

Het volledige programma

Benieuwd naar het volledige programma en direct registreren? Kijk dan hier >>

Gegevens

Begin:
woensdag | 10 november 2021
Einde:
donderdag | 11 november 2021
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
https://www.ict-en-logistiek.nl/

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
Utrecht, Utrecht 3521 AL Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+3130 295 5911