Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Supply Chain Theater 2019

dinsdag | 5 november 2019 - donderdag | 7 november 2019

Supply Chain Theater, ICT & Logistiek 2018

Net als in 2018 organiseren Supply Chain Media, BLMC en Solventure weer gezamenlijk het Supply Chain Theater tijdens ICT & Logistiek, van 5 t/m 7 november in de Jaarbeurs Utrecht. Hier presenteren zij een sterk inhoudelijk programma rondom diverse aspecten van supply chain management.

Het theater is een unieke verzamelplek tijdens de beurs  ICT & Logistiek voor managers en directeuren in supply chain management. Een fysieke hotspot waar wetenschappers en experts hun kennis delen en supply chain-leiders de antwoorden en contacten vinden die ze nodig hebben.

Kennis delen en netwerk vergroten

Het Supply Chain Theater biedt meer dan een inhoudelijk programma, met verschillende onderdelen die elkaar versterken. In de arena vinden inhoudelijke sessies plaats die vooral voor seniormanagement interessant zijn. Speciaal voor het directieniveau zijn er exclusieve masterclasses. Tijdens de Supply Chain Speed Consults bestaat de mogelijkheid vragen te stellen, wat ook kan in de stands van de initiatiefnemers in het Supply Chain Theater.

Workshops & masterclasses

Er vinden workshops en masterclasses plaats in verschillende uiteenlopende onderwerpen, daarom zit er altijd iets interessants voor je bij! Ook Martijn Lofvers van Supply Chain Media zal drie masterclasses verzorgen, namelijk:

  • 5 november 12.15 – 12.45: Een roadmap voor sustainable supply chains
  • 6 november 12.15 – 12.45: Trend Compass voor supply chains
  • 7 november 12.15 – .12.45: Supply Chain Visibility inzichtelijk gemaakt

Meer weten over de workshops en masterclasses tijdens het Supply Chain Theater? Kijk hier voor het volledige programma en om je in te schrijven. Zorg er wel voor dat je aangemeld bent voor de ICT & Logistiek beurs, registreren hiervoor kan via deze link. Let wel: ICT & Logistiek is alleen toegankelijk voor Logistiek en IT professionals werkzaam in de supply chain.

 

Gegevens

Begin:
dinsdag | 5 november 2019
Einde:
donderdag | 7 november 2019
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Organisatoren

Supply Chain Media
ICT & Logistiek

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
Utrecht, Utrecht 3521 AL Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+3130 295 5911