Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Supply Chain Golf – vijfde editie

vrijdag | 8 juni 2018

Supply Chain Golf vijfde editie

Logistiek dienstverlener DSV Solutions en de SCM Professionals Club organiseren op vrijdag 8 juni 2018 voor de vijfde keer een unieke golfcompetitie bij de Amsterdamse Golf Club.

Onderdeel van de golfcompetitie is de Forecasting Accuracy Game, waarin elke golfer vooraf moet voorspellen welke score hij of zij denkt te gaan lopen op elke hole. Welke verbeteringen kun je realiseren door het slim analyseren van sportdata? En hoe pas je sociale innovatie toe bij golf om sneller tot kennisuitwisseling en samenwerking te komen? En welke golfer voorspelt het beste zijn eigen prestaties in 18 holes? Voor beginners wordt er (bij voldoende deelnemers) een speciale golf clinic georganiseerd.

Informatie en aanmelden

Deze workshop is alleen toegankelijk voor leden van de Supply Chain Professionals Club en genodigden met een GVB. Meer informatie kun je opvragen per e-mail: info@supplychainmedia.nl of door telefonisch contact op te nemen via +31 (0)314 36 45 73. Heb jij als supply chain professional interesse om deze workshop als introducé bij te wonen? Neem dan contact op met info@supplychainmedia.nl of marinke.stevens@supplychainmedia.nl. Kijk voor meer informatie over de SCM Professionals Club op www.supplychainprofessional.nl/club.

Gegevens

Datum:
vrijdag | 8 juni 2018
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , ,

Locatie

Amsterdamse Golf Club, Amsterdam
Bauduinlaan 35
Amsterdam, 1047 HK Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie