Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gartner Supply Chain Executive Conference 2019

maandag | 17 juni 2019 - woensdag | 19 juni 2019

Palau Congressos

Gartner Supply Chain Executive Conference 2019 van 17 tot 19 juni 2019 is ingericht om bedrijven te helpen bij het stimuleren van innovatie. Sluit aan bij een gemeenschap van meer dan 900 supply chain-leiders en leer hoe je als bedrijf digitale supply chain-strategieën kunt ontwerpen en uitlijnen, de transformatie van digitale en fysieke supply chain kunt leiden en effectief kunt integreren om duurzaam commercieel succes te leveren.

De grenzen tussen de fysieke en digitale wereld vervagen steeds meer. Traditionele markten worden opnieuw gedefinieerd, de verwachtingen van klanten veranderen voortdurend en de manier waarop dagelijkse taken worden uitgevoerd verandert snel. Supply chain leiders moeten zich nu richten op het effectief afstemmen van hun fysieke supply chain mogelijkheden en middelen, op de nieuwe en innovatieve digitale strategieën. Niet alleen om te concurreren, maar ook te floreren en te groeien in dit veranderende tijdperk.

Of bedrijven nu hun supply chain-activiteiten willen innoveren, een diepgaande transformatie doormaken of hun huidige digitale initiatieven uit willen breiden, de conferentie van dit jaar zal hen helpen te bepalen hoe en waarop ze hun inspanningen moeten concentreren, van technologie tot leiderschap.

Hoogtepunten

Strategie & Leiderschap. Leer hoe u een pad kunt creëren en volgen dat is afgestemd op uw specifieke klantbehoeften, waarbij u het bedrijf begeleidt door de vraaggestuurde waardecapaciteiten van uw supply chain-activiteiten aan te tonen en tegelijkertijd snelheid en flexibiliteit op te bouwen om toekomstige marktkansen te maximaliseren.
Supply Chain Planning. Serieuze, stapsgewijze planningsprocessen zijn niet langer in staat om up-to-date te blijven met verstoringen die de supply chain in real-time beïnvloeden. Leiders op het gebied van supply chain planning moeten klaar staan om de uitdaging aan te gaan.
Inkoop & Sourcing. Leer hoe inkoop de prestaties van leveranciers kan verbeteren, proactief risico’s kan verminderen en strategische partnerschappen kan ontwikkelen om innovatie te stimuleren – en hoe bedrijven technologie moeten inzetten voor een geïntegreerde digitale supply chain.
Productie. Supply chain leiders zijn verantwoordelijk voor het transformeren van de productiestrategie en -activiteiten.

Geïnteresseerd? Bezoek de website en woon de Gartner Supply Chain Executive Conference bij!

Organisator

Gartner
E-mail:
roland.grift@gartner.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Palau de Congressos de Catalunya
Avinguda Diagonal 661-671
Barcelona, 08028 Spain
+ Google Maps