Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Studiedag Leverancierscoaching

december 5 | 16:54h

Studiedag Leverancierscoaching
Datum: 2 november 2012
Locatie: Aristo Zalen, Utrecht
Organisatie: Covalis
URL: www.covalis.nl

Studiedag Leverancierscoaching

“Uit recentelijk onderzoek onderzoek onder de bekendste autofabrikanten, blijkt dat Toyota al een aantal jaren de beste relatie met toeleveranciers heeft. Alhoewel de drie Amerikaanse producenten hun achterstand inhalen, scoren zij laag op het gebied van vertrouwen. Toeleveranciers delen hun innovaties dan ook het liefst met Toyota. Bovendien zijn de inkoopprijzen van Toyota lager en is de kwaliteit van de toelevering gemiddeld beter, zo is gebleken”. (deal: juni 2011)

Op basis van de basisprincipes van Lean heeft Covalis een methode ontwikkeld om de bedrijfseffectiviteit van de leveranciers te vergroten. Leverancierscoaching gaat uit van voortdurende uitdaging en ontwikkeling van de leverancier op een duurzame wijze.

De uitdaging van inkoop wordt om de juiste experts uit de leveranciersmarkt te ontwikkelen. Deze expert wordt gecoached zodanig dat deze onze prestaties gaat realiseren en direct bijdraagt aan meer klantwaarde.

Leveranciersmanagement gaat sterk uit van ‘grip’ krijgen op de prestaties, terwijl leverancierscoaching de ander aan het denken zet, zodat deze in beweging komt!

Programma leverancierscoaching

 

  • Het ontwikkelen van de informatie uitvraag;
  • Het auditen van de leverancier
  • Het inrichten van ontwikkelmodel leveranciers;
  • Het coachen van de leverancier.

Trainingslocatie

De eerstvolgende studiedag Leverancierscoaching is op 2 november 2012. Om te kunnen deelnemen aan deze dag dient de studiedag Lean Procurement te zijn gevolgd.

Gegevens

Datum:
maandag | 5 december 2022
Tijd:
16:54h
Evenement Tags:
, , , ,