Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Service Logistics Summit

donderdag | 15 november 2018 | 9:00h - 18:00h

Service Logistics Summit

De inrichting van service logistieke ketens kan op vele manieren, maar welk model is succesvol en waarom? En welke rol speelt de markt bij de keuze voor een specifiek model? Is de keuze bij uw organisatie een bewuste geweest, of gaat het al jaren goed zo? Tijdens de 22e Service Logistics Summit op 15 november bij DokH20 in Deventer wordt er ingezoomd op businessmodellen die er zijn of komen.

Service Logistics Forum

Service Logistics Forum (SLF) is het netwerk voor organisaties en professionals in service logistiek. En dan met name organisaties en professionals die willen groeien. Het SLF is sinds 1993 dé plek om elkaar te ontmoeten en in gesprek te komen. Het logistiek adviesbureau Districon richtte het SLF op om kennis en kunde te delen en te ontwikkelen. Inmiddels is het Service Logistics Forum uitgegroeid tot een gewaardeerd kennisplatform in Nederland en België. Ga naar de Service Logistics Summit van SLF en kom meer te weten over de inrichting van service logistieke ketens.

Programma

Tijdens de Service Logistics Summit 2018 presenteert het SLF een gevarieerd programma waar bedrijven uit verschillende sectoren en met verschillende omvang een rol spelen. Ook kennisinstellingen nemen het podium om te laten zien waar hun toegepaste onderzoek zich op richt. In de ochtend zijn er vier verschillende bedrijfsbezoeken waar uit gekozen kan worden. De middag wordt afgetrapt met keynotes van ASML en DHL. Bent u geïnteresseerd in recent wetenschappelijk onderzoek m.b.t. energietransitie, aanpassingen in businessmodellen door data analyse, of blockchain? Jong talent volgt een bijzonder programma o.l.v. Charles Groenhuijsen.

Debat

De afsluiting start met de SLF Afstudeerprijs pitch. De 2 genomineerden voor de SLF Afstudeerprijs nemen het tegen elkaar op in een laatste krachtsinspanning. Wie kan in 5 minuten zijn onderzoek en resultaten het beste neerzetten? Daarna is er ruimte voor het Innovatie Debat. Het SLF heeft onderzoek gedaan naar de topics rondom innovaties, de kansen en de bedreigingen. Niet alleen de uitkomsten maar vooral het vervolg hierop wordt met u besproken. Met aansluitend diner.

Bezoek voor meer informatie de website van de summit.

Gegevens

Datum:
donderdag | 15 november 2018
Tijd:
9:00h - 18:00h
Evenement Tags:
, , , , , , ,
Site:
https://www.servicelogisticsforum.nl/nl/slf-service-logistics-summit-18/algemene-info-summit

Organisator

Service Logistics Forum
Telefoon:
0346 - 581650
E-mail:
info@servicelogisticsforum.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Dok H20
Scheepvaartstraat 13
Deventer, 7411 MB Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
0570-606883
Bekijk de site van Locatie