Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Service Logistics Summit 2014

december 5 | 16:45h

Event: Service Logistics Summit 2014, Ticket to Control
Datum: 6 nov 2014
Locatie: Hotel A4 Schiphol
Organisatie: Service Logistics Forum (SLF) in samenwerking met Dinalog
URL: www.servicelogisticsforum.nl 

 

 

TICKET TO CONTROL

Service Logistics Summit 2014

De 18e Service Logistics Summit geeft u een vliegende start naar een groot aantal service logistieke bestemmingen! De af te leggen afstand naar uw doel kan lang of kort zijn, in alle gevallen garanderen wij u een zeer leerzame en informatieve vlucht met updates en laatste trends. Onderweg delen top wetenschappers en experts vanuit het bedrijfsleven hun kennis en ervaring over de totale service keten, diagnostiek, reparatie, reserve onderdelen, etc. Plenaire en parallelle presentaties worden afgewisseld met fieldtrips, postersessies en de prijsuitreiking van de SLF afstudeerprijs. Tijdens uw vlucht kunt u kennismaken met jonge talentvolle studenten en graduates, maar ook met ervaren professionals en collega’s. Aan het eind van de Summit landen wij weer veilig voor een gezellige netwerkborrel en kunnen de SLF deelnemers daarna nog met de sprekers en sponsoren nader van gedachten wisselen tijdens het diner.

Ga met ons mee voor een ééndagstrip rond de service wereld en geniet van een weids uitzicht vanuit de service logistieke control tower.

Geïnteresseerd in de ontwikkeling, aansturing, het beheer en onderhoud van het bagagesysteem op Schiphol? Unieke kans om hier een kijkje te nemen tijdens een fieldtrip (let op: deelname op volgorde van inschrijving vooraf). Andere fieldtrips bezoeken de nieuwe reparatiewerkplaats van het GVB in Amsterdam en het vernieuwde magazijn van de Technische Unie. Overige bijdragen tijdens deze dag zijn oa van British Airways, Cisco, PontMeyer, University of Cardiff, Scania, FEI, Districon en Louwman Logistics. Raadpleeg de website voor actuele informatie.

Alle geïnteresseerden raden wij aan in te schrijven via www.servicelogisticsforum.nl.

We zien u graag begin november 2014!

 

Gegevens

Datum:
maandag | 5 december 2022
Tijd:
16:45h
Evenement Tags:
, , , , ,