Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Service Logistics Summit 2013 – Grensverleggende Service Logistiek

december 3 | 0:53h

Service Logistics Summit 2013 – Grensverleggende Service Logistiek
Datum: 5 november 2013
Locatie: Kontakt der Kontinenten, Soesterberg
Organisatie: SLF
URL: www.servicelogisticsforum.nl

 

GRENSVERLEGGEND IN SERVICE

Jaar na jaar zien wij een toename van de interesse in onze Service Logistics Summit. Met trots kondigen wij, het SLF en Dinalog, dan ook de Summit 2013 aan.

Heeft u ooit gehoord van Biomechatronics? Of het project ‘Mindwalker’? Weet u hoe een scheepsvloot op wereldwijde schaal onderhouden wordt? Of hoe de service van zo’n vloot er in de toekomst uit zal zien? En hoe zit het eigenlijk met 3D printen, is het al mogelijk om voorwerpen van metaal te printen?

Deze en andere prangende vragen zullen beantwoord worden tijdens de komende Service Logistics Summit. Onze key note spreker Prof. Herman van der Kooij, Universiteit Twente en TU Delft, zal een boeiend betoog houden over “Reanimation of the limbs: advances in rehabilitation robotics”.

De tweede key note spreker van Damen Shipyards neemt u mee in een verhaal over de ontwikkeling van wereldwijde serviceconcepten aan schepen.

Na deze twee grensverleggende presentaties kunt u kiezen uit 10 verschillende parallelle sessies, waaronder een presentatie van Prof. Geert-Jan van Houtum, Technische Universiteit Eindhoven, over de optimalisatie van de beschikbaarheid van complexe netwerken van kapitaalgoederen en een presentatie van Daan Kersten, Additive Industries, over nieuwe trends en ontwikkelingen van 3D printen met metaal. Daarna kunt u kiezen voor een fieldtrip naar Pon, Terberg of het centrale depot van HEMA. Aan het einde van de dag zal Esther Vergeer, een van de grootste Nederlandse sporters aller tijden, u motiveren en inspireren met haar verhaal over innovatie en vastberadenheid om in haar sport zo veel jaren de absolute nummer 1 te zijn.

Graag verwelkomen wij u bij de Service Logistics Summit op 5 november

 

Gegevens

Datum:
zaterdag | 3 december 2022
Tijd:
0:53h
Evenement Tags: