Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

SCM Webinar i.s.m. Oracle: Verhoog de supply chain-prestaties met inzicht en samenwerking

donderdag | 3 december 2020 | 16:00h - 17:00h

Webinar SCM

Organisaties van vandaag hebben een enorme uitdaging om de complexiteit van een wereldwijd netwerk van handelspartners effectiever te beheren. De meeste industrieën hebben aanzienlijke inefficiënties, waaronder lange wachttijden voor betaling, geld dat vastzit in geschillen en hoge verwerkings- en administratieve kosten. Kritische informatie zoals afkomst, serialisatie en genealogie kan helpen bij het oplossen van problemen zoals terugroepacties, geschillen, vervalsingen, fraude en naleving van de regelgeving. In de life-science industrie wordt bijvoorbeeld meer dan 25% van de vaccins, tegen de tijd dat ze op hun bestemming aankomen zijn, afgebroken als gevolg van minder goede controle van omgevingsfactoren tijdens het ganse transporttraject en kan het gemiddeld 4-6 weken duren om eventuele degradatie te onderzoeken.

Om deze problemen te helpen oplossen, moet iedereen die erbij betrokken is, end-to-end inzicht krijgen in de toeleveringsketens van meerdere ondernemingen, in staat zijn om zaken van waarde op te sporen, anomalieën op te sporen en vertrouwen te scheppen tussen handelspartners.

Supply chains produceren vaak meerdere datapunten, wat resulteert in duizenden dagelijkse transacties die moeten worden gevalideerd en bevestigd. Blockchain- en IoT-technologie biedt meer transparantie en één enkele bron van waarheid voor alle deelnemers die deel uit maken van het supply chain-netwerk.

Moderator:
Martijn Lofvers, CEO & Chief Trendwatcher bij Supply Chain Media

Spreker:
Simon Nicholson, Senior Director Product Management bij Oracle

Gegevens

Datum:
donderdag | 3 december 2020
Tijd:
16:00h - 17:00h
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
https://register.gotowebinar.com/register/3318513420312142863

Organisator

Oracle