Laden Evenementen

« Alle Evenementen

SCM Talkshow 30 maart 2023

maart 30 | 15:00h - 17:30h

SCM Talkshow 30 maart 2023

De derde editie van de SCM Talkshow wordt op 30 maart live uitgezonden.

In deze live uitzending vertellen Wilma Bloot (Havep), Roland van Bussel (Moonen Packaging) en Anne van de Poel (Bonduelle) hoe zij impact maken met hun bedrijf op het gebied van duurzaamheid.

Wilma Bloot – Havep Workwear & Protective Wear

Na duurzaam warehouse nu duurzame supply chain. Het nieuwe warehouse van Havep workwear & protective wear is volledig uit hout opgetrokken. Daarmee is maar liefst 1600 ton CO2 uit de lucht gehaald. Nu Havep gesetteld is in het duurzame warehouse, verlegt het bedrijf de focus naar de supply chain.

Roland van Bussel – Moonen Packaging

De beste verpakking is geen verpakking. Iedere seconde worden er wereldwijd 380.000 verpakkingen gemaakt en ze worden vaak maar één keer gebruikt. Vrijwel nergens ter wereld wordt al zoveel nagedacht over het verminderen van de afvalberg als hier in Nederland. En als beleidsmakers er al over nadenken, dan doordenken ze de consequenties van hun beslissingen vaak niet goed genoeg.

Roland van Bussel van Moonen Packaging denkt wél na over alle consequenties van de keuzes die ze maken en neemt daarbij ieder keteneffect onder de loep.

Anne van de Poel – Bonduelle

De verrassende groente van vandaag. Hoor jij hier ook automatisch het bekende deuntje bij? Inmiddels is het “De verrassende groente van vandaag….voor een beter morgen”. Omdat Bonduelle het tijd vindt voor een plantaardige revolutie. De natuur is ons kostbaarste bezit en probeert ons iets te vertellen. Het klimaat is ontregeld, de bodem raakt uitgeput, de biodiversiteit wordt aangetast. Als familiebedrijf met een langetermijnvisie bouwt Bonduelle mee aan een beter morgen onder andere door:

  • Biodiversiteit te boosten én de bodem te beschermen
  • Het gebruiken van 100% recyclebare verpakkingen
  • Het verminderen van voedselverspilling

Registreer je gratis

Zoals gebruikelijk wordt de SCM Talkshow op 30 maart 2023 opnieuw gehost door Martijn Lofvers, CEO & Chief Trendwatcher van Supply Chain Media. Met zijn expertise stelt hij kritische vragen en zorgt daarmee voor inhoudelijke discussies. Het aanwezige publiek wordt ook uitgedaagd om mee te praten.

Mis deze uitzending niet voor de verduurzaming van jouw bedrijf!

Registreer nu >>

Gegevens

Datum:
maart 30
Tijd:
15:00h - 17:30h
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , , , , , , , ,
Site:
https://scmtalkshow.nl/

Organisator

Supply Chain Media
Telefoon:
+31 314 36 45 73
E-mail:
info@supplychainmedia.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

TV Studio MediaCows
Radonstraat 10b
Wehl,
+ Google Maps