Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Savant Supply Chain Congres

woensdag | 8 mei 2019 - donderdag | 9 mei 2019

Savant Supply Chain Congres

Leer hoe u uw supply chain naar de kern van uw bedrijfsstrategie kunt verplaatsen tijdens Savant Supply Chain Congres op 8-9 mei in Amsterdam. Supply chain en logistiek zijn niet langer geïsoleerde kostenplaatsen – ze moeten samenwerken met alle elementen van het bedrijf, om waarde te genereren en de klant optimaal van dienst te zijn. Het is tijd voor supply chain managers om hun bedrijfsmodellen te heroverwegen en in de schijnwerpers te zetten.

Savant Supply Chain Congres is een sectoroverschrijdend evenement voor B2C retailers, B2B bedrijven en fabrikanten. Deelnemers zijn verantwoordelijk voor het leiden van de supply chain, operationele en/of logistieke processen voor hun bedrijf. Savant Supply Chain brengt een speciale mix van supply chain leiders – van gevestigde bedrijven, innovatieve start-ups, B2B- en B2C-spelers – samen die zullen aanzetten om lateraal na te denken over de eigen supply chain-processen.

Neem deel aan Savant Supply Chain Congres, en krijg daar nieuwe inzichten in:

  • Digitalisering. Hoe kunnen toegankelijke, instapklare technologieën uw bedrijfskritische uitdagingen vandaag de dag oplossen? Volwassen bedrijven die de overstap maken naar digitaal; en start-ups die het supply chain handboek hebben weggegooid en de regels herschrijven.
  • Talent. Proactieve maatregelen die u kunt nemen om het tekort aan personeel aan te pakken. Stem af op uw HR-afdeling om het talent te werven en te behouden dat u nodig hebt om uw supply chain-plannen te sturen.
  • Integratie. Werk samen met leveranciers en onderaannemers om een geïntegreerde, flexibele en transparante supply chain op te bouwen. Breng uw interne teams en externe partners dichter bij elkaar om te voldoen aan de eisen van alle klanten in alle kanalen.
  • Klantgerichtheid. Communiceren met uw verkoop- en marketingteams om een supply chain-netwerk op te bouwen dat uw klanten centraal stelt. Verleg de grenzen van klantgerichtheid om optimale producten en diensten te leveren en top-line business value te genereren.

Geïnteresseerd? Bezoek de website en woon het evenement bij!

 

Gegevens

Begin:
woensdag | 8 mei 2019
Einde:
donderdag | 9 mei 2019
Evenement Tags:
, , , , , , , ,

Organisator

Savant events
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Wicked Grounds
General Vetterstraat 51A
Amsterdam, 1059BT Netherlands
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie