Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Project Cargo Summit

woensdag | 11 september 2019 - donderdag | 12 september 2019

onderzeebootloods Rotterdam

Op 11 en 12 september komt de Europese project cargo-gemeenschap samen tijdens de tweede editie van de Project Cargo Summit. Ontmoet verladers, logistiek dienstverleners en andere specialisten uit deze sector en laat uw netwerk groeien tijdens dit snelgroeiende specialistische evenement in Rotterdam.

Het bespreken van ontwikkelingen in de sector en het presenteren van de nieuwste innovaties die de projectladingindustrie van morgen vorm zullen geven, staan centraal in het komende Project Cargo-evenement. Door middel van presentaties op hoog niveau, kritische discussies en diepte-interviews zal de Project Cargo Summit professionals informeren over de laatste trends en uitdagingen. Het tweedaagse evenement combineert diepgaande informatie, zakelijke mogelijkheden en netwerken in stijl. Neem deel aan het tweedaagse congres over scheepvaart, offshore, havens en binnenlands vervoer.

Highlights

Met een zorgvuldig geselecteerde selectie van sprekers en medewerkers, bestaande uit verladers, EPC-contractanten, rederijen, transportbedrijven, logistieke dienstverleners en beleidsmakers, zal het evenement een breed scala aan onderwerpen behandelen met onder andere:

Shipping a jumbojet, Martin de Boer & Tom Rutgrink, Commercial Director/Director Sales – Corendon & Mammoet
The way ahead for project cargo within the wind and renewable industry, Hans Henrik Grøn, Logistics Director – Siemens Gamesa
Lack of European cooperation generates unnecessary costs for Exceptional Transports, Ton Klijn, Director – ESTA

Interesse? Bezoek de website en meld je aan!

Gegevens

Begin:
woensdag | 11 september 2019
Einde:
donderdag | 12 september 2019
Evenement Tags:
, , , , , , ,
Site:
https://www.projectcargosummit.com/

Organisator

ProMediagroup.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Onderzeebootloods Rotterdam
RDM-kade 59
Rotterdam, 3089 JR
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie