Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Presentatie en bezoek Unilever tijdens finale SCP 12 juni 2013

december 4 | 6:02h

Tijdens de finaledag van de verkiezing van de Supply Chain Professional stopt de Spidoboot voor een kort bezoek aan de margarine- en pindakaasfabriek van Unilever in Rotterdam. Dit is vrij bijzonder, want Unilever geeft slechts gehoor aan zeer klein aantal van de vele verzoeken die het krijgt.

Rond de klok van half twee zal de boot aanmeren bij de Nassaukade, waar de deelnemers vervolgens van boord gaan voor een groepsfoto. Daarna geeft Vincent Weijers, VP Supply Chain Unilever Benelux, een presentatie over de supply chains van Unilever, gevolgd door een interactieve discussie onder leiding van Martijn Lofvers, uitgeefdirecteur van Supply Chain Media.

Mogelijk krijgt nog een selecte groep aanwezigen de gelegenheid om de margarine- of pindakaasfabriek daadwerkelijk te bezoeken, indien dit mogelijk is zonder de productie te verstoren. Mocht de gelegenheid zich voordoen, dan krijgen leden van de SCM Professionals Club en de genomineerden hierbij voorrang. Rond half vier gaat iedereen weer aan boord van de Spido om de spannende ontknoping van de verkiezing mee te maken.

Gegevens

Datum:
zondag | 4 december 2022
Tijd:
6:02h
Evenement Tags:
, , , , , , , , , ,