Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Nationale Distributiedag

woensdag | 28 november 2018 | 13:00h - 18:00h

Nationale Distributiedag

NDL/HIDC organiseert op woensdag 28 november de 31e Nationale Distributiedag (NDD). Onder de titel ‘The future of logistics’ zijn er sprekers en workshops die ingaan op innovatie in de logistieke sector.

Innovatie

Tijdens deze Nationale Distributiedag staat innovatie binnen de logistiek centraal, innovatie is namelijk steeds belangrijker geworden om ons als logistiek Nederland te onderscheiden van de buurlanden. De sector staat bol van spraakmakende nieuwe concepten en hier moeten we op inspelen om onze concurrentiepositie als logistieke hub voor Europese distributie te behouden. Tijdens de NDD 2018 komt innovatie aan bod door middel van interessante sprekers en bedrijfsbezoeken in de regio Rotterdam.

Programma

Met een gevarieerd programma en inspirerende sprekers worden de meest actuele onderwerpen omtrent de toekomst van logistiek aangesneden. Daaraan voorafgaand geeft de regio een kijkje in de keuken bij interessante bedrijven uit de omgeving zodat deelnemers innovaties met eigen ogen kunnen aanschouwen. Daarnaast zijn er meerdere workshops:

Bekijk online het programma en meld u aan via de website.

Gegevens

Datum:
woensdag | 28 november 2018
Tijd:
13:00h - 18:00h
Evenement Tags:
, , , ,
Site:
https://ndd-congres.nl/index.html

Organisator

NDL/HIDC

Locatie

Onderzeebootloods Rotterdam
RDM-kade 59
Rotterdam, 3089 JR
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie