Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Logistiek Management Congres 2019

woensdag | 19 juni 2019 | 12:00h - 19:00h

Mereveld Utrecht

Het is niet de vraag óf nieuwe technologieën iets voor jou gaan betekenen, maar wanneer. Hoe kan je smart technologie, data en creativiteit optimaal inzetten en samen laten werken met jouw omgeving? Vanuit het Logistiek Management Congres op 19 juni raak je geïnspireerd en geïnformeerd over concrete toepassingen waarmee jij morgen kan starten. Met interessante sprekers en cases uit de praktijk (Kien Logistics Management, Coolblue, Hollister, Tempo-Team en Cycloon) en een mooie balans tussen interactie en inhoudelijke kennis.

De mate van voorspelbaarheid is bepalend voor het vermogen van een supply chain. Zonder arbeid is er geen beweging en arbeidsinzet is schaars. Te weinig ervan vertraagt en teveel verspilt. Daarom is de impact van optimale forecasting met lagere foutmarges zo groot. Technologie en voorspellende data helpen, maar dat alleen is niet genoeg. Interpretatie, anticipatie en gevoel beïnvloeden onze keuzes. Smart tech en human touch moeten samen het verschil maken. Tijdens Het Logistiek Management Congres 2019 wordt er ingezoomd op een aantal nieuwe technologieën, hoe deze toegepast kunnen worden én hoe Artificial Intelligence (AI) de interactie tussen mens en technologie zal veranderen en humaniseren.

Highlights

  • Presentatie AI, Michiel Brokke, Kien Logistics Management en Sebastian Piest, TU Twente
  • Paneldiscussie ‘Smart Tech’ met o.a. Joris Keizers, Dennis Vegter en Sebastian Piest
  • Presentatie “A.I. laten landen op de werkvloer”, door Martin Dijkink en Michael Heemskerk, Tempo-Team Data & Analytics
  • Panel discussie ‘Human Touch’ met winners in Logistics o.a. Job Sonke en Nick Vreeswijk
  • Experience Plein
  • Keynote Christian Kromme “Go digital; stay human”

Experience Plein

Tijdens de congrespauzes kan je op het Experience Plein enkele technische innovaties bekijken en beleven. Ook kan je in gesprek met experts en winnaars van diverse Logistieke Prijzen over hun inzet van ‘smart tech en human touch’ in een 1-op-1 meeting tijdens de Experience breaks.

Keynote Christian Kromme

Christian Kromme is futurist, spreker en auteur van het bestseller boek Humanification. Hij geeft inspirerende keynotes over de impact van technologische ontwikkelingen op organisaties en de samenleving. De rol van Kunstmatige Intelligentie op de mensheid, samenleving en bedrijven staan in zijn keynote centraal. Jij weet straks hoe jij Kunstmatige Intelligentie kan toepassen in jouw organisatie, waarbij de mensen in jouw organisatie centraal staan.
Interesse? Bezoek de website en meld je aan voor het Logistiek Management Congres!

Locatie

Mereveld
Mereveldseweg 9
Utrecht, 3585 LH Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie