Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Logistics CIO Forum Europe 2019

dinsdag | 5 maart 2019 | 8:00h - woensdag | 6 maart 2019 | 17:00h

Logistics CIO Forum Europe

Het Logistics CIO Forum Europe op 5 en 6 maart 2019 brengt 200 senior IT-managers en branchedeskundigen van Europa’s leidende logistiek dienstverleners bij elkaar om de grootste uitdagingen en kansen te bespreken die technologieontwrichting creëert voor de industrie. Bevorderende technologie, nieuwkomers op de markt, wijzigende bedrijfsmodellen en alsmaar verhogende klanteneisen. Logistiek heeft nog nooit met zoveel veranderingen te maken gehad als vandaag de dag. Terwijl monumentale verschuivingen in de hele sector een aanzienlijk risico vormen voor gevestigde bedrijven, is er de mogelijkheid voor 3PL’s zich aan te passen aan veranderingen en deze te omarmen.

Tijdens het tweedaagse event zijn er verschillende sessies en sprekers rond thema’s als het ontwikkelen van een digitale transformatiestrategie, het samenwerken met klanten, de beveiliging van systemen en de kracht van gegevens. Digitale ontwikkelingen als blockchain leiden tot veranderingen in de logistieke sector. Bedrijven kunnen tijdens Logistics CIO Forum Europe leren de technologische mogelijkheden van de organisatie in overeenstemming te brengen met de algemene strategische doelen. Van back-office IT tot het helpen bij het aansturen van technologische en operationele strategieën in het bedrijf. Daarnaast komt aan bod hoe CIO’s een effectieve digitale logistieke strategie kunnen formuleren, gebruik makend van nieuwe technische mogelijkheden. Als gevolg kunnen bedrijven de klantvraag overtreffen en de operationele efficiëntie verhogen.

Samenwerking

Samenwerking wordt als vereiste genoemd om een productief proces te ontwikkelen en datastandaardisatie kan dit voor de last-mile mogelijk maken. Nieuwe bedrijfsmodellen komen aan het licht tijdens het event en met behulp van praktische kennis worden handvaten aangereikt voor bedrijven om deze te implementeren. Zo zullen voorzieningsnetwerken voor grensoverschrijdende goederenstromen in de toekomst anders moeten worden ingericht.

Interesse in de impact van digitalisering op de logistiek? Meld u aan en kom naar Logistics CIO Forum Europe 2019.

Gegevens

Begin:
dinsdag | 5 maart 2019 | 8:00h
Einde:
woensdag | 6 maart 2019 | 17:00h
Evenement Tags:
, , , , ,
Site:
https://events.eft.com/cioeu/

Organisator

Eyefortransport
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Novotel Amsterdam City
Europaboulevard 10
Amsterdam, 1083 AD Nederland
+ Google Maps