Laden Evenementen

« All Evenementen

ICT & Logistiek en Logistica 2017

november 28 - november 30

Technologie en innovatie zijn de motoren voor structurele veranderingen van supply chains. Producenten, handels- en retailbedrijven merken dit dagelijks. Zij zijn op zoek naar de meest efficiënte en innovatieve toepassingen die hen helpen mee te bewegen met de veranderingen in hun markten.

Logistica verandert hierin mee. Want als het podium voor logistiek, intern transport en goederenstroombeheersing in de Benelux wil Logistica voortdurend actueel zijn. Daarom vindt de volgende editie van Logistica plaats in 2017.

In het expositieprogramma komt veel nadruk te liggen op live demo’s in de vorm van maar liefst 4 verschillende Scala’s Logistica. Alle facetten van Move – Store – Pick – Deliver zullen daar aan bezoekers getoond worden. En exposanten kunnen een interactieve manier laten zien welke kennis en oplossingen zij te bieden hebben.

ICT & Logistiek

Logistica wordt gelijktijdig georganiseerd met ICT & Logistiek, de vakbeurs voor ICT-toepassingen en -diensten in de logistieke keten. Beide beurzen samen vormen voor bezoekers een compleet platform waar zij alles op het gebied van logistiek en supply chain kunnen vinden.

Expositieprogramma

Logistica biedt een zeer compleet expositieaanbod.

Waarom deelnemen?

Logistica brengt u in contact met beslissers uit de logistiek. Deelnemen aan Logistica biedt u de mogelijkheid uw kennis te delen, uw netwerk te ontmoeten én goede zaken te doen. Uw marketingcampagne versterkt u aanzienlijk door deelname aan Logistica hierin op te nemen. Lees meer »

Gegevens

Begin:
november 28
Einde:
november 30
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , , ,

Locatie

Jaarbeurs Utrecht
Jaarbeursplein
Utrecht, Utrecht 3521 AL Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
+3130 295 5911
Website:
http://www.logistica-online.nl/nl-NL/Exposant.aspx