Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lean & Green Summit

dinsdag | 20 augustus 2019 | 8:00h - 17:00h

De Gelderlandfabriek

Nederland behoort op het gebied van logistiek en goederenvervoer wereldwijd tot de top. De ambities in het Klimaatakkoord en de groeiende vraag naar transport zorgen echter voor de nodige uitdagingen op het gebied van logistiek. Wat zijn de gevolgen hiervan in Nederland? En hoe kunt u als organisatie meegaan in de ontwikkelingen en tegelijkertijd duurzaam blijven groeien? Tijdens de Lean & Green Summit op 17 september in De Gelderlandfabriek in Culemborg krijgt u antwoord op de actuele vragen op het gebied van logistiek.

Lean & Green is een CO2-reductieprogramma met de missie ‘100% samenwerking, 0% emissie. Al meer dan 500 bedrijven in 8 Europese landen werken mee aan verdere verduurzaming. De Summit is een high-level congres voor captains of industry en logistieke professionals zoals verladers, logistiek dienstverleners, vervoerders, retail, e-commerce, barge, expediteurs, terminals en ports die lokaal, nationaal en internationaal actief zijn. Dit jaar bestaat de Lean & Green summit 12,5 jaar: duurzame logistiek groeide van een ‘nice to have’ naar een ‘need to have’. Tijdens de summit komen actuele uitdagingen, trends en ontwikkelingen aan bod. Daarnaast vertellen koplopers welke maatregelen ze hebben genomen en wat het resultaat daarvan is. De uitdaging: een Factor 6 productiviteitsverbetering realiseren op het gebied van logistiek om daarmee samen aan de logistieke opgave in Nederland voor 2050 te werken.

Highlights

  • Concrete handvatten om verder te verduurzamen.
  • Een update van de ontwikkelingen van het Lean & Green 5-Star Framework en de digitale services.
  • Ruime gelegenheid tot netwerken bij de lunch en de netwerkborrel.

Bent u als logistieke professional werkzaam bij een verlader, logistiek dienstverlener, (lucht-, zee, binnenvaart-, spoor-, weg)vervoerder, barge operator, expediteur, terminal of port, of in de retail of e-commerce en geinteresseerd om de summit bij te wone? Bezoek dan de website en meld u aan!

Locatie

De Gelderlandfabriek
Stationsweg 7
Culemborg, 4101NG Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie