Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Lean & Green Summit

dinsdag | 17 september 2019

De Gelderlandfabriek

Nederland behoort op het gebied van logistiek en goederenvervoer wereldwijd tot de top. De ambities in het Klimaatakkoord en de groeiende vraag naar transport zorgen echter voor de nodige uitdagingen op het gebied van logistiek. Wat zijn de gevolgen hiervan in Nederland? En hoe kun je als organisatie meegaan in de ontwikkelingen en tegelijkertijd duurzaam blijven groeien?

Wat kun je verwachten?

Tijdens de summit staan de best practices uit het Lean & Green netwerk centraal. Want in de afgelopen 12,5 jaar heb jij je, samen met 500 andere Lean & Green Winners, ingezet om antwoorden te vinden op deze vragen. Maar we zijn er nog niet. Daarom organiseren we deze Lean & Green Summit, waar we vooruitblikken naar de komende 12,5 jaar en samen een handelingsperspectief voor de logistieke sector formuleren.

Lean & Green Summit in samenwerking met Factor 6

De summit is een high-level congres voor captains of industry en logistieke professionals zoals verladers, logistiek dienstverleners, vervoerders, retail, e-commerce, barge, expediteurs, terminals en ports, die op zowel lokaal, nationaal en internationaal niveau actief zijn. We vieren 12,5 jaar Lean & Green: hoe duurzame logistiek groeide van een ‘nice to have’ naar een ‘need to have’. Daarnaast buigen we ons samen over actuele uitdagingen, trends en ontwikkelingen en vertellen koplopers welke maatregelen ze hebben genomen en wat de resultaten hiervan zijn. De uitdaging: een Factor 6 productiviteitsverbetering realiseren op het gebied van logistiek om daarmee samen aan de logistieke opgave in Nederland voor 2050 te werken.

Reken op

  • Een uitdagend programma dat concrete handvatten biedt om verder te verduurzamen;
  • Een update van de ontwikkelingen van het Lean & Green 5-Star Framework en de digitale services;
  • Een Lean & Green servicebalie waar jij je antwoorden op vragen over Lean & Green kunt vinden;
  • Ruime gelegenheid tot netwerken bij de lunch en de netwerkborrel.

Meer informatie? Klik dan hier.

 

Gegevens

Datum:
dinsdag | 17 september 2019
Evenement Tags:
, , ,
Site:
https://www.lean-green.nl/events/lean-green-summit-19-september-2019/

Organisator

Lean & Green Logistics
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Gelderlandfabriek
Stationsweg 7
Culemborg, 4101NG Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie