Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jong Logistiek Nederland (JLN) Jaarcongres

zaterdag | 13 oktober 2018 | 10:00h - 18:30h

Jong Logistiek Nederland (JLN) houdt op 13 oktober 2018 zijn jaarcongres in De Fabrique in Maarssen. Met een reis door de tijd maken jonge logistici kennis met de hightech logistics-oplossingen van morgen. Heb jij wel eens een 3D-printer met eigen ogen gezien, vision picking uitgeprobeerd en van andere hightech gehoord, maar nooit gezien? Tijdens dit jaarcongres is het mogelijk.

De wereld van hightech in de logistiek

Tijdens deze dag zullen verschillende gastsprekers uit het logistieke bedrijfsleven je meenemen in de wereld van hightech in de logistiek. Door middel van workshops kun je kennismaken met bijvoorbeeld ‘process mining’, Artificial Intelligence en service supply chain. Omdat ontwikkelingen pas echt doordringen wanneer deze tot leven komen, is een beursvloer ingericht waar bedrijven als DHL, DSV, MotracLinde en SEW-Eurodrive hun oplossingen laten zien omtrent 3D printing, vision picking, automated guided vehicles en robotisering. De innovaties waar de logistici van morgen hun oplossingen in zullen gaan vinden. Op de beursvloer krijg je de mogelijkheid om de hightech van dichtbij te ervaren.

Leren van elkaar

Talenten horen te leren van talenten. Daarom zal Tijs van Driel, het Jong Logistiek Talent van 2018, zijn blik geven op de toekomst. Tijs is één van de oprichters van ‘Red je pakketje’; de webwinkeloplossing voor Same Day Delivery. Samen met diverse experts zal Tijs de hightech logistics-oplossingen van vandaag en morgen bespreken. Wil je actief meedenken over hightech logistiek? Het antwoord vinden op een uitdagend vraagstuk? Tijdens het jaarcongres kan je deelnemen aan verschillende interessante break-out sessies van onder andere:

Meer informatie over de inhoud en de mogelijkheid om u aan te melden, vindt u op de website.

Gegevens

Datum:
zaterdag | 13 oktober 2018
Tijd:
10:00h - 18:30h
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://jaarcongres.jonglogistiek.nl/

Organisator

Jong Logistiek Nederland
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De fabrique Maarssen
Westkanaaldijk 7
Utrecht, 3542DA Nederland
+ Google Maps
Bekijk de site van Locatie