Laden Evenementen

« Alle Evenementen

Jong Logistiek Nederland (JLN) Jaarcongres

oktober 12

Jong Logistiek Nederland (JLN) houdt op 12 oktober 2019 zijn jaarcongres in KAS evenementenlocatie in Woerden. En dit jaar gaat Jaarcongres met JLN voor groen! Hoe kun je ‘Sustainability’ tastbaar maken? Met welke uitdagingen hebben we te maken op de Logistieke arbeidsmarkt? Wat kunnen we zelf doen om duurzamer te wonen, te werken en te leven?

Sustainability staat als thema centraal dit jaar tijdens het Jaarcongres. Afgelopen jaar was duurzaamheid al een belangrijk thema, maar omdat het ons allemaal raakt zal het dit jaar nog belangrijker worden. Denk bijvoorbeeld aan het klimaatakkoord of de CO2-heffing, maar ook de krapte op de (logistieke) arbeidsmarkt.

Gedurende het congres wordt er kennis maken met o.a. de Sustainable Development Goals. Een raamwerk met zeventien heldere doelen, opgesteld door de Verenigde Naties om duurzaamheid richting te geven. Vanuit JLN zetten ze vijf van deze doelen centraal tijdens het Jaarcongres.

Meer informatie over het dagprogramma wordt binnenkort bekend gemaakt. Meer informatie over de inhoud en de mogelijkheid om u aan te melden, vindt u op de website.

Organisator

Jong Logistiek Nederland
Website:
https://jonglogistiek.nl/

Locatie

KAS evenementenlocatie
De Bleek 13
Woerden,3447 GV
+ Google Maps