Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

inNOWvate Supply Chain Event

woensdag | 22 mei 2019

inNOWvate

Waar het belang van innovatie voor iedereen duidelijk is, is het ‘hoe’ vaak veel ingewikkelder. Uit onderzoek blijkt dat de meeste innovaties bij start-ups zijn bedacht door mensen die gemiddeld 9 meter van elkaar in een ruimte werkten. Voor innovatie is het dus essentieel om met de juiste mensen in contact te komen, zowel bekenden als onbekenden.

Maar welke innovaties zijn er in het vakgebied van supply chain management? En hoe pas je deze innovaties toe in de praktijk? De antwoorden op deze vragen worden gegeven tijdens de tweede editie van het inNOWvate Supply Chain Event op 22 mei in De Rijtuigenloods in Amersfoort.

Kom in contact met supply chain professionals, doe inspiratie op van keynote-sprekers als Carlos Cordon en Dirk Holbach, neem deel aan een van de workshops en woon de tweede Europese Supply Chain Start-up Contest bij tijdens inNOWvate, het leidende interactieve innovatie-event van de supply chain-sector.

Hoogtepunten

  • Keynotes: Combineer de wijze lessen van inspirerende supply chain professionals als management expert Dirk Holbach, business transformation expert Sean Culey, Professor of Strategy Carlos Cordon en keynote-sprekers als Janet Godsell en Aike Festini.
  • Netwerken: Benut de netwerkmogelijkheden en kom in contact met start-ups en de nieuwste technologieën als drones, 3D-printing, virtual reality en smartglasses in de Innovatie Zone.
  • Start-ups: Vanwege een sterk groeiende interesse van supply chain-directeuren in start-ups, organiseert Supply Chain Media een Start-up Contest waarmee start-ups hun disruptieve nieuwe oplossingen kunnen demonstreren. De winnaar wordt bekendgemaakt tijdens het inNOWvate Supply Chain Event. Woon de tweede European Supply Chain Start-up Contest bij en luister naar de vijf finalisten van de contest die hun oplossing pitchen voor het grote publiek in de strijd om de eerste plaats en het bijbehorend marketingbudget van €40.000.
  • Workshops: Neem deel aan de break-out-sessies en krijg inzichten over innovatieve oplossingen en hoe deze direct in de praktijk kunnen worden toegepast.
  • Technologische innovatie: Ontdek de laatste supply chain-technologieën zoals drones, 3D-printing, virtual reality en smartglasses op de beursvloer.

Deelnemerslijst

Personen van de volgende bedrijven hebben zich aangemeld voor inNOWvate:
(laatste update 7 februari 2019)

Organisator

Supply Chain Media
Telefoon:
+31 314 36 45 73
E-mail:
info@supplychainmedia.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

De Rijtuigenloods
Piet Mondriaanplein 61
Amersfoort, 3812 GZ
+ Google Maps