Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Hoe kunnen supply chain professionals anticiperen op de vele disrupties?

donderdag | 17 maart 2022 | 12:00h - 13:00h

Dialoog Donderdag

Onverwachte kosten als gevolg van verstoring, zoals opslag omdat je geen ruimte op een schip kunt krijgen, kunnen het moeilijk maken om kostprijzen te budgetteren. Verstoringen en havencongestie vorig jaar hebben echter aangetoond dat het creëren van een wendbare logistieke keten, waarin u uw plannen kunt wijzigen wanneer dat nodig is, een must is. Een wendbare logistieke keten kan helpen extra kosten te vermijden door een alternatief plan te hebben wanneer zich verstoringen en vertragingen voordoen. Planning voor deze onregelmatigheden helpt u te weten hoeveel alternatieve opties zullen kosten, zodat u deze in uw budget kunt opnemen.

Een deskundige expediteur kan u helpen bij het ontwerpen van deze alternatieven, klaar voor wanneer de verstoring toeslaat. Wanneer u met een verstoring te maken krijgt, helpt een digitaal platform dat u end-to-end zichtbaarheid van de SKU’s, PO’s en zendingen geeft, u om weloverwogen beslissingen te nemen. Dankzij de toegang tot betere informatie en real-time gegevens via een diepgaander platform kunt u vaststellen wanneer u misschien moet overschakelen op plan B. Door de juiste tools en de juiste mensen te combineren, kunt u uw supply chain versterken om te helpen produceren en uw budget te beheren.

Ter discussie:
● Risicofactoren bij budgettering, zoals lokale lockdowns als gevolg van Covid-19.
● De voordelen van een flexibele toeleveringsketen wanneer u door verstoringen navigeert.
● Scenarioplanning om vertragingen en congestie te omzeilen en zo de kosten en tijdimpact op uw supply chain te minimaliseren.
● Hoe zichtbaarheid van uw supply chain de wendbaarheid kan verbeteren en u kan helpen om problemen met uw supply chain te identificeren; dit kan u helpen om verbeteringen aan te brengen om kosten te verlagen.
● Hoe u diepgaande gegevens kunt gebruiken om in real-time weloverwogen beslissingen te nemen om binnen het budget te blijven.

Sprekers:
● Thomas Dejalle, Business Development Manager, Zencargo
● Dave van Diggele, Business Development Manager, Zencargo
● Alfred den Besten, VP Sales & Marketing, Solventure

Meld u hier aan voor het live webinar!

Gegevens

Datum:
donderdag | 17 maart 2022
Tijd:
12:00h - 13:00h
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,