Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Jaarcongres Jong Logistiek Nederland

zaterdag | 14 mei 2022 | 10:30h - 18:00h

Jaarcongres Jong Logistiek Nederland

JLN Jaarcongres wordt een feestje!

Het tiende Jaarcongres van Jong Logistiek Nederland krijgt een extra feestelijk tintje, aangezien Jong Logistiek Nederland in 2020 tien jaar bestond. Helaas kon dit niet eerder worden gevierd, maar zaterdag 14 mei in Het Spoorwegmuseum is het dan eindelijk zover! Er zijn nog plekken beschikbaar en deelname is kosteloos, aanmelden kan hier: https://jonglogistiek.nl/activiteit/jaarcongres-2022/

Gedurende het congres staat de viering van tien jaar Jong Logistiek Nederland centraal, maar uiteraard heeft JLN ook dit jaar weer een interessant programma samengesteld en is er voldoende ruimte om met elkaar te netwerken. We gaan terugblikken op tien jaar JLN, maar ook op alle logistieke ontwikkelingen van de afgelopen tien jaar en uiteraard vooruitblikken op de komende tien jaar. Welke trends en innovaties gaan de logistieke sector nog veranderen? Welke impact gaat dit hebben op mijn werk?

Congresprogramma

De dag wordt gestart met een lezing van Rob Zuidwijk over trends en innovaties binnen de logistieke sector, niet alleen van de afgelopen tien jaar, maar ook die van de komende tien jaar. Rob Zuidwijk is hoogleraar aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam en zal na zijn lezing worden opgevolgd door Rob Langenberg. Hij is bekend als voormalig Head of Event Operations bij Dutch Grand Prix. Als keynote spreker zal hij ons meenemen in de volledige logistieke operatie van de DutchGP in Zandvoort.

Na een uitgebreide netwerklunch vervolgen we het programma met een interactieve lezing van Marleen van de Kerkhof & Oscar Vermeij, zij komen ons vanuit Railcargo Information Netherlands & Railforum als spoorambassadeurs enthousiast maken voor de spoorsector. Heel toepasselijk, want we bevinden ons die dag natuurlijk in Het Spoorwegmuseum! Aansluitend volgt er interessante praktijkcase van Wolter Koops over het reduceren en rapporteren van CO2-uitstoot. Deze casus wordt gepresenteerd door twee specialisten van Lean & Green en BigMile.

Tot slot volgt er een JLN-sessie, waar we liever nog niet al te veel over verklappen en zullen onder leiding van dagvoorzitter Hans Damen de JLN Awards worden uitgereikt!

Beursvloer

Tijdens het congres is er ook een beursvloer aanwezig met de volgende bedrijven: H&S Group, CEVA Logistics, Uturn, STROOM Recruitment, Hogeschool Rotterdam, Lean & Green en Jong Logistiek Nederland zelf. De beursvloer is bedoeld om bezoekers de mogelijkheid te bieden om tijdens de pauze momenten te netwerken met de aanwezige bedrijven of juist met de bezoekers onderling.

JLN Awards!

Traditiegetrouw worden ook dit jaar weer de JLN-Awards uitgereikt tijdens het jaarcongres. Onder de meer de Logistiek Goeroe en Logistiek Bedrijf van het jaar zullen worden verkozen. Het publiek bepaalt de winnaar. Stemmen kan hier: JLN Awards – Jong Logistiek Nederland. Stemmen kan tot 13 mei 2022. De genomineerden zijn:

Logistiek Goeroe:

  • Leo Kemps
  • Jan Fransoo
  • Maarten van Rijn

Logistiek Bedrijf van het Jaar:

  • DSV
  • Inther Group
  • H&S Group

 

 

Gegevens

Datum:
zaterdag | 14 mei 2022
Tijd:
10:30h - 18:00h
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
https://jonglogistiek.nl/activiteit/jaarcongres-2022/

Locatie

Spoorwegmuseum
Maliebaanstation
Utrecht,
+ Google Maps