Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Handelsmissie Transport en Logistiek Tanger, Marokko

december 3 | 0:14h

Handelsmissie Transport en Logistiek Tanger, Marokko
Datum: 25 – 30 maart 2012
Organisatie: Assabouh Consulting
Event website: www.assabouh.com/agenda/transport_en_logistiek_marokko/

Van 25 tot en met 30 maart 2012 organiseert Assabouh Consulting een uitgaande handelsmissie naar Marokko. De reis concentreert zich op Tanger, Marokko’s tweede belangrijkste industrieel centrum en de grootste havenstad in Afrika. Deelname aan deze missie is speciaal voor bedrijven uit de transport- en logistieksector.

Transport en Logistiek in Marokko
Het Marokkaanse transportsysteem behoort tot de beste van Afrika. De aanleg van vele kilometers wegen, de modernisering van vliegvelden, de modernisatie en uitbreiding van het spoor en de werkzaamheden in havens zijn hier lopende voorbeelden van.

De haven van Tanger (ook wel de Poort van Afrika genoemd) is een belangrijke import- en exporthaven. Door de vrijhandelsovereenkomst met de EU die vanaf 2012 geldt, zullen er veel marktmogelijkheden ontstaan.

Gezien de huidige ontwikkelingen biedt Marokko uitstekende kansen op transport- en logistiekgebied. Nederlandse bedrijven kunnen met hun innovatieve oplossingen, kennis en kunde een grote rol spelen.

Zakendoen in Marokko vraagt om kennis van de markt, cultuur en de lokale bedrijven en organisaties. Deze missie geeft u een goed beeld van de mogelijkheden die de Marokkaanse markt u te bieden heeft.

Voorlopige Programma
1) Bedrijfsbezoeken
2) Bezoeken aan lokale autoriteiten en relevante organisaties
3) Bezoek aan interessante projecten

Deelname
De kosten van deelname bedragen EUR 1.475, – per deelnemer, exclusief BTW en reis- en verblijfkosten.

Reis en Verblijf
Op basis van het aantal deelnemers zullen wij een reis- en verblijf advies samenstellen. Indien gewenst kunt u gebruik maken van het collectieve reisarrangement.

Matchmaking
Indien gewenst kan Assabouh Consulting een individueel matchmaking programma organiseren. Bij individuele matchmaking zoeken wij (aan de hand van uw wensen) een geschikte partner om zaken mee te doen. Aan dit programma (van maximaal drie gesprekken) zijn wel kosten verbonden.

Informatie en Aanmelding
Voor meer informatie over deze handelsmissie kunt u contact opnemen met mevr. Asmae Assabouh, Project Manager, e-mail Asmae@assabouh.com of tel 010 – 2052500.

Gegevens

Datum:
zaterdag | 3 december 2022
Tijd:
0:14h
Evenement Tags:
, , , , , , ,