Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

HAN Lean Event

donderdag | 1 februari 2018 | 14:00h - 18:00h

Supply Chain Planning College

Graag vieren wij op donderdag 1 februari 2018 ons tweede lustrumjaar met u tijdens een feestelijke editie van het HAN Lean Event. Thema: Smart Lean is the Future!

Feestelijke editie van het HAN Lean Event

Op donderdag 1 februari 2018 vindt het HAN Lean Event plaats op de HAN-campus in Arnhem. Het evenement is de jaarlijkse afsluiting van de Minor World Class Performance/Lean Management. Centraal binnen het event staan dan ook de studentenpresentaties, waarbij de studenten de resultaten presenteren van verbeterprojecten die zij hebben uitgevoerd bij verschillende organisaties. Deze editie heeft een extra feestelijk karakter, we vieren die dag ook het 10-jarig bestaan van het HAN Lean-QRM Centrum.

Samen blikken we vooruit
We kijken deze dag terug op de afgelopen 10 jaar, maar met presentaties rond het thema: ‘Smart Lean is the Future’ kijken we vooral vooruit.

Jaap van Ham van Philips en dr. Daniel Jones
Terwijl de studentpresentaties u een goed beeld zullen geven van de actuele thema’s die spelen in de maakindustrie en dienstverlenende sector, zullen de keynotespeakers u meenemen in de toekomst van Lean.

Jaap van Ham bespreekt de relatie tussen Lean en Smart aan de hand van een aantal stellingen, en op basis van de eigen ervaringen met het Lean Excellence Programma bij Philips Drachten. Vervolgens zal dr. Daniel Jones, oprichter en voorzitter van de Lean Enterprise Academy, u via een videoboodschap die hij speciaal voor deze bijeenkomst opneemt, toespreken. Aansluitend volgt een paneldiscussie waarbij we samen met u een beeld proberen te vormen van de Lean-praktijkvragen van de toekomst.

Reserveer direct uw plek
Deelname aan het HAN Lean Event is kosteloos en het aantal plaatsen is beperkt. Wilt u deelnemen? Reserveer dan direct uw plek door u aan te melden.

Wij ontmoeten u graag op 1 februari!

Gegevens

Datum:
donderdag | 1 februari 2018
Tijd:
14:00h - 18:00h
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, , ,
Site:
http://specials.han.nl/sites/lean/agenda/han-lean-event/

Organisator

Hogeschool van Arnhem & Nijmegen
Bekijk de site van Organisator

Locatie

HAN-Campus Arnhem
Ruitenberglaan 26
Arnhem, Gelderland 6826 CC Nederland
+ Google Maps