Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Gebruikersconferentie RedPrairie

november 30 | 9:21h

Wat:   RedShift International 2010
Waar:  Evoluon in Eindhoven
Wanneer:  donderdag 7 oktober 2010

Prepare for lift-off: RedShift International 2010 – jaarlijkse gebruikersconferentie RedPrairie

RedShift International 2010 is dè ontmoetingsplek voor retail-, productie- en distributiemanagers, directeuren en andere professionals. Alle ins en outs over de producten van RedPrairie en de ervaringen van haar klanten komen hier uitgebreid aan bod. Keynote-spreker is Johan Berghs, VP IS&S Benelux van CEVA.

Martin Hiscox, President International, en Doug Braun, President Global Operations van RedPrairie, verzorgen de aftrap. Zij vertellen over de productstrategie en geven hun visie op multichannel-distributie.

Ook geven Praxis, Avnet Logistics en Delphi presentaties. In de middag is er aandacht voor productupdates.

Workforce- en Warehouse Management-oplossingen, Transportation Management- en Retail-oplossingen: ze passeren allemaal de revue. Verder vinden er twee plenaire forumdiscussies plaats. Een over Warehousing & Transport en een met als onderwerp Workforce (distributiecentra & winkels). Tot slot spelen ook de sponsoren een rol in het geheel: zij houden korte presentaties over hun services en producten. Sponsoren zijn dit jaar: Vocollect, Intermec, ATS, Voxware en Metapack.

Over RedPrairie
RedPrairie biedt productiviteitsoplossingen die wereldwijd actieve bedrijven op drie gebieden ondersteunen: voorraad, transport en personeel. RedPrairie levert deze oplossingen aan producenten, distributeurs en retailers die zoeken naar manieren om kosten te verlagen, de verkoop te stimuleren en concurrentievoordeel te behalen. RedPrairie telt wereldwijd meer dan twintig vestigingen die diensten leveren aan ruim 34.000 klantlocaties in veertig landen. Deze klanten vertrouwen op de voorraad-, personeels- en transportoplossingen van RedPrairie bij het realiseren van onmiddellijke productiviteitsverbeteringen. De oplossingen bieden alle flexibiliteit om snel veranderingen door te voeren als omstandigheden dat vereisen. RedPrairie hecht sterk aan het leveren van oplossingen die echt werken. Voor meer informatie: www.RedPrairie.com.

Gegevens

Datum:
woensdag | 30 november 2022
Tijd:
9:21h
Evenement Tags:
,