Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Game Plan – B2B eCommerce Forum

december 3 | 15:56h

Game Plan – B2B eCommerce Forum
Datum: 28-29 oktober 2013
Locatie: Berliner Congress Centre (BCC), Berlijn
Organisatie: Hybris
URL:  http://gameplan-b2b-forum.com/berlin

 

Game Plan is een open conferentie waar fabrikanten, groothandels en distributeurs uit heel Europa deelgenoot kunnen worden van de inzichten en ervaringen van opinieleiders en branchegenoten, op het gebied van de ontwikkeling van klantgerichte e-commerce-strategieën. Onder de deelnemers bevinden zich toonaangevende Europese B2B-bedrijven zoals Alfa Laval, Aramark, Demag Cranes AG, Elektro Material en Ingram Micro Mobility. Game Plan biedt de uitgelezen kans om te netwerken en ideeën uit te wisselen over de huidige en toekomstige e-commercetrends. Na afloop zullen de bezoekers gewapend zijn met effectieve strategieën om optimaal in te kunnen spelen op de enorme impact die e-commerce op de B2B-sector zal hebben.

Een van de hoogtepunten van het evenement is de exclusieve presentatie van het meest recente onderzoek van Forrester Research naar B2B e-commerce in Europese en wereldwijde markten, getiteld ‘How eCommerce Is Transforming B2B Commerce’. Het onderzoek laat zien hoe e-commerce zorgt voor een fundamentele omslag in B2B-commerce, op dezelfde wijze zoals dat al eerder bij B2C-commerce gebeurde. De volgende kwesties passeren de revue:

• Welke invloed heeft de snelle opkomst van e-commerce op de businessmodellen van B2B-bedrijven, nu het zorgt voor wel 50% van de omzet?

• Welke soorten B2B-bedrijven worden het sterkst beïnvloed door de groei van e-commerce en waarom?

• Welke maatregelen zouden B2B-bedrijven nu moeten nemen om zich voor te bereiden op de onvermijdelijke impact van e-commerce?

• Hoe zullen zich de verhoudingen binnen het bredere ecosysteem van fabrikanten, tussenpersonen en klanten ontwikkelen?

Op de website van Game Plan is de complete lijst van sprekers te vinden en kunnen geïnteresseerden zich inschrijven met de promocode “SAVE200”.

 

Gegevens

Datum:
zaterdag | 3 december 2022
Tijd:
15:56h
Evenement Tags:
, , , , , , ,