Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Food Congres Zuid- en Oost Nederland

december 4 | 5:42h

Food Congres Zuid- en Oost Nederland
Datum: 01 juni 2012
Locatie: Sligro Food Group BV te Veghel
Organisatie: Nevi
http://www.nevi.nl/events/food-congres-zuid-en-oost-nederland?onid=4941

 

NEVI Kringen Zuid- en Oost Nederland nodigen u van harte uit voor het 1e FOOD Congres Zuid- en Oost Nederland dat op vrijdag 1 juni 2012 wordt gehouden in Veghel. We zijn te gast bij de SLIGRO Food Group B.V.

Net zoals in diverse andere sectoren zijn er ook in de Food sector fundamentele veranderingen waarneembaar. Onder andere gevoed door (toekomstige) beschikbaarheid en schaarste van grondstoffen en economische ontwikkelingen zijn onderwerpen als prijsstijgingen en prijsfluctuaties, maatschappelijke verantwoord, voedingswaarde, substitutie, duurzaamheid, samenwerking in de supply chain, rol van de consument, risicomanagement, etc. ‘challenges’ die niet meer zijn weg te denken in  de dagelijkse praktijk van een inkoopprofessional in de Food industrie.

Tijdens het eerste deel van het congres verkennen we de ontwikkelingen en bijbehorende uitdagingen in de Food industrie vanuit een politiek (Productschap Akkerbouw) en wetenschappelijk perspectief (Wageningen UR). Welke rol spelen  bijvoorbeeld Europa en de wetenschap voor de Food industrie als het gaat om prijsontwikkelingen en schaarste? Na de pauze vertellen leidende foodbedrijven Inkoopcombinatie Columbus en Sligro Food Group hoe hun organisaties omgaan met fundamentele veranderingen in de sector. De middag sluiten we af met een netwerkborrel.

Gegevens

Datum:
zondag | 4 december 2022
Tijd:
5:42h