Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Finale Supply Chain Professional Verkiezing 2017

woensdag | 21 juni 2017 | 10:00h - 18:30h

Wie wordt Supply Chain Professional van het jaar 2017? Wie wordt de opvolger van Jeroen Eijsten?

Wordt het:

Pieter Franssen Marc Vogels

Anouk Wissink

 

 

 

 

 

 

Elk serieus vakgebied verdient een eigen boegbeeld, dus ook supply chain management. Daarom organiseert Supply Chain Media samen met BLMC sinds 2008 jaarlijks de verkiezing van de Supply Chain Professional.

Op woensdag 21 juni 2017 vindt alweer de 10e finale van de jaarlijkse verkiezing van de Supply Chain Professional plaats, voor de allerlaatste keer aan boord van de Spido-boot. Om dit jubileum te vieren staat deze editie in het teken van een actueel thema: disruptie. Hoe moeten de finalisten en overige supply chain directeuren hun bedrijf voorbereiden op onvermijdelijke disruptieve marktintroducties?

Disruptief programma

Hans Böhm, managing director van Beerwulf.com, opent ’s morgens de finaledag met zijn keynote over deze Nederlandse startup die internationaal alle merken speciaalbier levert en daarmee rechtstreeks concurreert met moederbedrijf Heineken.

Daarna kunnen de drie finalisten van de verkiezing in verschillende rondes aan de tand worden gevoeld over de thema’s leiderschap, strategie en processen. Tijdens deze korte sessies voert u zelf gesprekken met de genomineerden en aan het eind van de dag stemt u mee om de winnaar aan te wijzen. Gedurende de gehele dag heeft u volop gelegenheid om te netwerken met collega-professionals.

En omdat supply chain directeuren sneller van elkaar moeten leren om innovatie te realiseren, gaat u bovendien in kleine groepjes in zogenaamde RACE-TO sessies aan boord kennis uitwisselen om de doorlooptijd van uw eigen projecten te verkorten.

Het gedetailleerde programma volgt nog.

Bijwonen Supply Chain Professional 2017?

Bent u als directeur of senior manager verantwoordelijk voor de supply chain van uw bedrijf (in industrie, groothandel of retail) en wilt u deze bijzondere verkiezing kosteloos bijwonen? Stuur dan een mail met uw contactgegevens naar Debby Sterk: debby.sterk(at)supplychainmedia.nl.

Wanneer u niet tot bovenstaande doelgroep behoort (u bent bijvoorbeeld werkzaam bij een adviesbureau, logistiek dienstverlener of sofwareleverancier), dan kunt u met 2 personen deelnemen als subsponsor voor 995 euro. Bovendien bieden we u nog wat andere presentatiemogelijkheden voor dit bedrag. Neem voor meer informatie hierover contact op met Hugo Berentsen via e-mail: hugo.berentsen(at)supplychainmedia.nl of bel: +31 (0)6 54 76 1384.

Dit evenement wordt mede mogelijk gemaakt door:

Recruitment-partner

 

Hoofdsponsor

Subsponsors

      

Gegevens

Datum:
woensdag | 21 juni 2017
Tijd:
10:00h - 18:30h
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,

Organisatoren

Supply Chain Media
BLMC

Locatie

Spido
Willemsplein 85
Rotterdam, Noord-Holland 3016 DR Nederland
+ Google Maps
Telefoon:
010 275 9988
Bekijk de site van Locatie