Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Finale Supply Chain Professional Verkiezing 2016

december 4 | 6:13h

Finale Supply Chain Professional Verkiezing 2016
Datum: 16 juni 2016
Locatie: Spido-boot te Rotterdam
Organisatie: Supply Chain Media en BLMC
URL: www.supplychainprofessional.nl

 Wie wordt de opvolger van Edgar Beers? Wie wordt Supply Chain Professional van het jaar 2016?

 

 

Wordt het

Elk serieus vakgebied verdient een eigen boegbeeld, dus ook supply chain management. Daarom organiseert Supply Chain Media samen met BLMC sinds 2008 jaarlijks de verkiezing van de Supply Chain Professional.

Dit jaar is de finale op 16 juni 2016 van 10.00 tot 18.30 uur, wederom op de Spido-boot in Rotterdam. Tijdens verschillende korte sessies onder leiding van sponsorende experts voert u gesprekken met de genomineerden. En aan het eind van de dag stemt u mee om de winnaar aan te wijzen. Gedurende de gehele dag heeft u volop gelegenheid om te netwerken met collega-professionals.

Tussenstop bij Unilever

De Spidoboot stopt in de middag bij Unilever. Hier kunnen deelnemers kennismaken met Harm van Tongeren, de opvolger van Vincent Weijers. De Vice-President Supply Chain Unilever Benelux zal tijdens deze tussenstop in Rotterdam een presentatie geven over leiderschap.

Het gedetailleerde programma volgt nog.

Bijwonen Supply Chain Professional 2016?

Bent u als directeur of senior manager verantwoordelijk voor de supply chain van uw bedrijf (in industrie, groothandel of retail) en wilt u deze bijzondere verkiezing kosteloos bijwonen? Stuur dan een mail met uw contactgegevens naar Monique Jolink: monique.jolink@supplychainmedia.nl.