Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Training: Effectief communiceren & beïnvloeden met impact

woensdag | 15 november 2017 | 8:00h - vrijdag | 17 november 2017 | 18:00h

Effectief communiceren en beïnvloeden met impact

Hoe kun je je impact op je omgeving vergroten en anderen makkelijker meekrijgen? Hoe kun je prettiger samenwerken en niet langer last hebben van druk, stress, falen of onzekerheid. Hoe kun je zelfverzekerder en krachtiger communiceren? Hoe kun je anderen makkelijker overtuigen of in verbinding zijn met je omgeving? Of loop je weleens tegen andere zaken aan en wil je jezelf verder ontwikkelen en effectiever communiceren?

Persoonlijke aanpak en doelgericht maatwerk

Voorafgaand aan de training, zijn je persoonlijke doelen concreet voor je uitgewerkt en krijg je een beeld van hoe het programma bijdraagt aan het bereiken van je doelen. Tijdens de training staan deze doelen centraal en krijg je die inzichten, die jou helpen om daadwerkelijk stappen te zetten.

Wat bereik je met dit interactieve programma?

Je bereikt dat je daadwerkelijk stappen zet in je persoonlijke doelen en communicatie, zodat je een effectievere manier van communiceren eigen maakt en makkelijker mensen meekrijgt.

Ik garandeer je je tevredenheid!

Alle deelnemers geven (ook na een half jaar) aan dat de training zinvol is en dat ze de nieuwe inzichten nog steeds in de praktijk toepassen: daarom durf ik je tevredenheid te garanderen!

Voor wie

Deze training is zinvol voor iedereen die effectiever wil communiceren en met meer impact de omgeving wil beïnvloeden.

Passen deze data nu niet in je agenda? Geen probleem: informeer naar het alternatief! Als je het prettig vindt, reserveer ik vrijblijvend een plek voor je op die data die jou wel uitkomen. Is dit programma ook interessant voor iemand die je kent? Stuur deze uitnodiging dan door: bij 2 aanmeldingen doe ik iets moois en waardevols voor jullie!

Over Froukje Van Der Lende

Ik help individuen, teams en organisaties om (nog meer) vanuit hun eigen kracht te handelen, zich verder te ontwikkelen en hun potentieel (nog meer) te benutten met als resultaat blijvende gedragsverandering en meer effectiviteit.

Ik geloof dat mensen die vanuit hun passie en kracht handelen, meer energie en plezier in hun leven hebben én succesvoller zijn.

Visie en werkwijze

Beweging komt tot stand langs een nieuwe weg, waarin energie wordt aangeboord, geëxperimenteerd en geleerd.

Gegevens

Begin:
woensdag | 15 november 2017 | 8:00h
Einde:
vrijdag | 17 november 2017 | 18:00h
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://www.inspiredmovement.nl/effectief-communiceren---be-nvloeden-met-impact.html

Organisator

Inspired-Movement
Telefoon:
+31648185580
E-mail:
froukje@inspiredmovement.nl
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Mooie trainingslokatie met prachtig uitzicht over het strand omdat het naast hard werken ook leuk mag zijn!