Laden Evenementen

« All Evenementen

  • Dit event is voorbij.

Effectief communiceren & beïnvloeden met impact

juli 5 - juli 7

Hoe kun je met meer impact communiceren en beïnvloeden? Hoe creëer je makkelijker draagvlak voor je ideeën en krijg je anderen eenvoudiger mee?

Hoe kun je je impact op je omgeving vergroten en anderen makkelijker meekrijgen? Hoe kun je prettiger samenwerken en niet langer last hebben van druk, stress, falen of onzekerheid. Hoe kun je zelfverzekerder en krachtiger communiceren? Hoe kun je anderen makkelijker overtuigen of in verbinding zijn met je omgeving? Of loop je weleens tegen andere zaken aan en wil je jezelf verder ontwikkelen en effectiever communiceren?

AANPAK

Voorafgaand aan de training, zijn je persoonlijke doelen concreet voor je uitgewerkt en krijg je een beeld van hoe het programma kan bijdragen aan het bereiken van je doelen.

Tijdens de training staan deze persoonlijke doelen centraal en krijg je die inzichten, theorieën en ervaringsoefeningen aangereikt, die jou helpen om daadwerkelijk stappen te zetten in je persoonlijke ontwikkeling en communicatie. Een maatwerkprogramma met een doelgerichte aanpak en effectieve interventies die zich in de praktijk hebben bewezen.

In de training wordt gebruik gemaakt van de inzichten van NLP, Transactionele Analyse, Systemisch Werken, Stephen Covey, leiderschap, mindfulness en psychologie, die leiden tot groei en blijvende gedragsverandering.

WAT BEREIK JE MET DIT PROGRAMMA

In deze training bereik je dat je daadwerkelijk een stap kunt zetten in je persoonlijke doelen en je communicatie, zodat je meer vanuit je persoonlijke (overtuigings)kracht communiceert en handelt op een manier die bij je past. Je bereikt dat je een effectievere manier van communiceren eigen maakt.

VOOR WIE

Deze training is zinvol voor iedereen die met meer impact de omgeving wil beïnvloeden en effectiever wil communiceren.

OVER FROUKJE VAN DER LENDE

Ik help individuen, teams en organisaties om (nog meer) vanuit hun eigen kracht te handelen, zich verder te ontwikkelen en hun potentieel (nog meer) te benutten met als resultaat blijvende gedragsverandering en meer effectiviteit.

Ik geloof dat mensen die vanuit hun passie en kracht handelen, meer energie en plezier in hun leven hebben én succesvoller zijn.

VISIE EN WERKWIJZE

Beweging komt tot stand langs een nieuwe weg, waarin energie wordt aangeboord, geëxperimenteerd en geleerd.

Gegevens

Begin:
juli 5
Einde:
juli 7
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Website:
https://www.inspiredmovement.nl/effectief-communiceren---be-nvloeden-met-impact.html

Organisator

Inspired-Movement
Telefoon:
+31648185580
E-mail:
froukje@inspiredmovement.nl
Website:
https://www.inspiredmovement.nl/