Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Eerste ronde Supply Chain Professional-verkiezing 2019

dinsdag | 9 april 2019 | 13:30h - 17:00h

Wie volgt Joost Donkers op als Supply Chain Professional van het Jaar? Op 9 april vindt bij Nyenrode Business Universiteit in Breukelen de eerste ronde van deze verkiezing van het nieuwe boegbeeld van het vakgebied plaats. De bijeenkomst staat in het teken van strategie en talentontwikkeling; een heldere supply chain-strategie is vandaag de dag immers vereist voor het behalen van concurrentievoordeel. En succesvolle talentontwikkeling geldt steeds meer als noodzakelijke voorwaarde voor de uitvoering van deze strategie. Tijdens de eerste ronde van de Supply Chain Professional-verkiezing vertellen de drie kandidaten hoe zij deze thema’s invullen. Collega-directeuren discussiëren vervolgens mee over de valkuilen bij de uitvoering van strategie en talentontwikkeling in een snel veranderende wereld. De eerste ronde van deze verkiezing is alleen toegankelijk voor senior supply chain managers en supply chain-directeuren.

Meld u aan voor dit event door een e-mail te sturen naar thalien.wassink@supplychainmedia.nl.

Kandidaten

Sinds 2008 vindt jaarlijkse de Nederlandse verkiezing van de Supply Chain Professional. Dit zijn de drie supply chain-directeuren die gaan strijden voor deze prestigieuze titel:

Rogier van Hasselt (41)

Rogier is sinds zijn komst bij Tate & Lyle in 2016 als Supply Chain Director EMEA verantwoordelijk voor planning, productie, logistiek en customer service in de EMEA-regio en voor de end-to-end supply chain van zes fabrieken van voedingsingrediënten. Hiervoor werkte hij bijna tien jaar bij Danone in Ierland, Duitsland en Nederland, waar hij de commerciële supply chain leidde en de supply chain voor een nieuwe babymelkfabriek heeft opgezet. Hij startte zijn carrière bij Jacobs Douwe Egberts in verschillende plannings- en inkoopfuncties, na de afronding van zijn studie Technische Bedrijfskunde aan de TU Eindhoven. Rogier is getrouwd en heeft drie kinderen.

Valérie Kakebeeke-de Bruin (43)

Valérie is momenteel verantwoordelijk voor het Europese strategieprogramma bij Unilever. Ze zit in het Europese Supply Chain Leadership-team en fungeert als rechterhand van de EVP Supply Chain Europe met de eindverantwoordelijkheid over productie, logistiek, planning en customer service. Na de afgeronde studie levensmiddelentechnologie aan de universiteit van Wageningen in 2000 vervulde ze verschillende functies in kwaliteits- en productiemanagement, supply chain en inkoop bij Unilever in Nederland. Van 2012 tot 2017 werkte ze in Zwitserland als inkoopdirecteur Third Party Manufacturing Europe en supply chain-directeur Beverages Europe. Na haar terugkeer in Nederland leidde ze de commerciële supply chain van Foods Benelux, alvorens ze in haar huidige functie startte. Valérie is getrouwd en heeft drie kinderen.

Antoine Leclercq (42)

Antoine kwam naar Ampleon in 2016 en werd als Head of Global Supply Chain Management verantwoordelijk voor de wereldwijd supply chain bij deze hightech producent van transistoren in Nijmegen. Hij leidt teams in Nederland en de Filipijnen, onder andere op gebied van S&OP, Product Lifecycle Management en Warehousing & Distribution en is businesseigenaar van alle IT-applicaties voor supply chain. Hiervoor bekleedde hij 15 jaar verschillende leidinggevende functies in supply chain en supply chain en operations bij Philips, NXP Semiconductors en ASML. Hij heeft de studie Technische Bedrijfskunde aan de TU Eindhoven afgerond. Antoine is getrouwd en heeft drie kinderen.

Programma

13.30 uur           Ontvangst
14.00 uur           Introductie verkiezing Supply Chain Professional (SCP) door Jack van der Veen
14.15 uur           Presentatie Joost Donkers, winnaar verkiezing 2018
14.35 uur           Presentatie Mindmap Supply Chain Director 2020 door Michel van Buren (BLMC)
14.50 uur           Persoonlijke pitches van de 3 kandidaten verkiezing SCP 2019
15.30 uur           Koffie-/theepauze
16.00 uur           Panelreactie kandidaten over Strategie plus tafeldiscussie deelnemers
16.30 uur           Panelreactie kandidaten over Talentontwikkeling plus tafeldiscussie deelnemers
17.00 uur           Terugkoppeling tafeldiscussie o.l.v. Martijn Lofvers (Supply Chain Media)
17.15 uur           Afsluiting en verwijzing naar finale op 26 juni 2019 door Jack van der Veen
17.30 uur           Borrel

Deskundige jury

Het juryteam is nog niet helemaal compleet, maar in ieder geval maken de volgende mensen deel uit van de jury in 2019:

  • dr. Jack van der Veen, EVO Leerstoel Supply Chain Management, Nyenrode Business Universiteit
  • Lidewey van der Sluis, professor of Strategic Talent Management, Nyenrode Business Universiteit
  • Anouk Wissink, Operationeel Directeur Koninklijke Vezet (supply chain professional 2017)
  • Joost Donkers, Supply Chain Director, FrieslandCampina (supply chain professional 2018)

Finale

De finale vindt plaats op 26 juni 2019 bij Fort Vechten in Bunnik. Dit is een van de grootste en fraaiste forten van de Nieuwe Hollandse Waterlinie. Volgens Supply Chain Media een prima gelegenheid waar supply chain professionals elkaar om advies kunnen vragen, informatie kunnen uitwisselen, erachter kunnen komen hoe het de ander vergaat, te delen wat hen nu het meest bezighoudt of om te onderzoeken welke ander gemeenschappelijke delers ze hebben. Het publiek bepaalt mede wie de winnaar wordt. Lees hier meer over de finale!

Artikelen Supply Chain Professional 2018

Organisatoren

BLMC
Supply Chain Media
Inspired-Search

Locatie

Nyenrode Business University
Straatweg 25
Breukelen, 3621 BG
+ Google Maps