Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

E-fulfilment Academy

december 4 | 6:42h

E-fulfilment Academy
Opleiding en training op het snijvlak van e-commerce en logistiek
Datum: vanaf 8 oktober 2013
Locatie: n.t.b.
Organisatie: LSG
URL: http://lsgcareercenter.nl/trainingen/e-fulfilment-academy

We kopen steeds vaker via internet. Daardoor verandert retaillogistiek razendsnel: in plaats van winkelbevoorrading worden nu orders van consumenten thuisbezorgd. Alle processen, die ervoor zorgen dat internetorders optimaal worden afgehandeld, vallen onder de verzamelnaam “E-fulfilment”. De snel groeiende “E-fulfilment industrie” heeft steeds meer behoefte aan goed opgeleide professionals, die begrijpen hoe internetlogistiek werkt en hoe alle schakels in die specifieke keten met elkaar samenwerken.

LSG heeft daarom samen met Nando van Essen en de e-commerce branche een training ontwikkeld, waardoor je in een korte tijd intensief kennis maakt met de belangrijkste processen binnen E-fulfilment. In deze E-fulfilment opleiding wordt u in 6 modules door top-of-the-class docenten bijgeschoold in de dynamische wereld van E-fulfilment.

Doelgroep opleiding E-fulfilment

Dit programma is bedoeld voor iedereen vanaf hoger management die actief is op het snijvlak van e-commerce en logistiek en zijn kennis wil vergroten en delen met collegae binnen dit vakgebied. Dit zijn onder andere logistieke professionals bij webshops, logistieke dienstverleners, de verpakkingsindustrie en binnen materials handling.

Resultaat

Het volgen van dit state-of-the-art programma in combinatie met de beste docenten uit het werkveld en kennisdeling met collegae resulteert in diepgaande inzichten in operations omtrent E-fulfilment.

Trainingsvorm: opzet van de training

•          Trainingsprogramma van 6 modules; ieder studieblok van 15:00-19:00 uur

•          Eerste 3 modules van oktober tot en met half november 2013

•          Laatste 3 modules van januari tot en met februari 2014

•          Groepsgrootte maximaal 15 personen

Inhoud studieblokken LSG E-fulfilment Academy

In de trainingen komen zowel de theoretische achtergrond als actuele praktijkcases aan de orde. Het intensieve trainingsprogramma is opgezet om snel en grondig een inzicht te geven in de verschillende E-fulfilment processen en hun samenhang.

 

Datum Docent Onderwerp
8 oktober 2013 Nando van Essen Algemene introductie e-commerce en logistiek
29 oktober 2013 Hessel Visser Ordermanagement in E-fulfilment (IT-processen, -systemen en -organisatie voor E-fulfilment: IT speelt een sleutelrol in E-fulfilment)
12 november 2013 Sander de Leeuw E-fulfilment in internationaal perspectief (E-fulfilmentontwikkelingen in Europa en wereldwijd)
7 januari 2014 Rob Clarijs E-warehousing (magazijninrichting, magazijnprocessen, distributiemechanisatie specifiek gericht op E-commerce)
21 januari 2014 Walther Ploos van Amstel E-commerce en de last mile (organisatie van de pakketdistributie voor e-commerce)
4 februari 2014 Erwin van der Laan Retourlogistiek voor e-commerce

 

 

 

Gegevens

Datum:
zondag | 4 december 2022
Tijd:
6:42h