Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Digital Logistics Summit

woensdag | 30 oktober 2019 | 10:30h - 16:30h

Van der Valk Hotel Antwerpen

Digitale toepassingen als IoT, data sharing, blockchain en AI revolutioneren het logistieke speelveld. Iedereen ziet de noodzaak van slimmer en efficiënter organiseren van logistiek, maar niet iedereen weet hoe dit aan te pakken. De Digital Logistics Summit speelt in op de vele vragen die professionals hebben over veranderingen in de logistiek.

Hoe overtuigt u de eigen organisatie over de voordelen van digitalisering? Hoe maakt u digitalisering een onderdeel van de business? Hoe creëren we een andere mindset voor samenwerken? Hoe kunnen we de vele data die beschikbaar is ook echt optimaal gebruiken? Deze en meer vragen komen aan bod tijdens de Digital Logistics Summit, dé interactieve NL-talige werkconferentie van en voor de logistiek- en transportsector.

Highlights

  • Verhogen van de customer experience. Hans Schurmans, Director Logistics Operations Proximus, gaat in op de strategie met de ambitie naar CO2 neutrale logistiek. Met welke innovaties verhogen ze het service niveau,verlagen zij kosten en bereiken ze vergroening?
  • Data uitdagingen in een digitale transitie. Frank Ferro, Director Insights PostNL en bestuurslid Big Data Alliance gaat in op hoe PostNL met behulp van data het logistieke deel van de supply chain zo goed mogelijk organiseren, Wat zijn de lessons learned?
  • Digitalisering als onderdeel van de business strategie. Digitalisering vraagt van ons logistieke en supply chain verantwoordelijken ook een andere manier van werken, andere competenties van onszelf en binnen het team. Hoe innoveren we en zorgen we dat dit corporate gedragen wordt? Interview met onder meer Erik Lamoral, CIO, H.Essers
  • Cases over deeleconomie en blockchain in de logistiek.
  • Verdieping door middel van tafelsessies over concrete toepassingen.

Interesse om de Digital Logistics Summit bij te wonen? Bezoek de website en meld u aan!

Gegevens

Datum:
woensdag | 30 oktober 2019
Tijd:
10:30h - 16:30h
Site:
https://www.managementproducties.com/nl/haven-logistiek/digital-logistics-summit

Organisator

Management Producties
Telefoon:
+31 (0)10 435 04 77
E-mail:
info@managementproducties.com
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Van der Valk Hotel Antwerpen
Luitenant Lippenslaan 66
Antwerpen, B2140 België
+ Google Maps